Почетна » УРНЕБЕСНИ НАПРЕДЊАК Грочански Шојић купује белу лађу

УРНЕБЕСНИ НАПРЕДЊАК Грочански Шојић купује белу лађу

од admin
0 коментар

Да и општина Гроцка има свог Срећка Шојића пример је председник те општине и фукционер СНС Драгољуб Симоновић, који, осим шо не зна све падежњ и правопис, псује по друштвеним мрежама и своје пратиоце на Фејсбуку назива „билмезима“.

Занимљиво је и то што Симоновић, како тврде мештани Гроцке, планира да купи чамац којим би пловио по Сребрном језеру, скоро као и прави Срећко Шојић.

-Поштовани Ивковићи дали ви знате шта је билмез? Такви као ви урушавају нашу општину а вероватно сте је и пљачкали са вашим истомишљеницима- Симоновићев је коментар на овој друштвеној мрежи, без граматичких исправки.

ФОНТАНА ЗА УКРАС

Он је у жучним, али урнебесно смешним расправама с осталим корисницима Фејсбука покушавао да оправда свој рад и рад осталих запослених у тој општини, па се осврнуо и на тему локалне фонтане која би требало да послужи као „украс“ код Дома здравља.

-Што се тиче фонтане код дома здравља пробаћемо да је оспособимо, већ је дат налог да се дир. Дома здравља постигне договор што незначи да у центру места небуде леп украс који ће да обрадује сваког житеља ове варошице. Фонтана, паркићи за децу итд.су мале инвестиције али изузетно значајно за свако место јел се уз њих ужива- с оптимизмом пише Симоновић о реализацији будућих пројеката.

А онда је бриљирао када је хтео да каже контејнер.

-Што се тиче контајнера па цела општина је добила исте а ви и даље бацате смеће код пијаце, па ко вам је крив за то, ми или ви. Пријавите не дежурни телефон у општини овај проблем или ми напишите које је место у питању па ће мо овај проблем решити -завапио је Симоновић.

ИМА СВОЈ ТИМ ЗА ФЕЈСБУК

Он се, иначе, прославио и као добар друг Маје Николић, која је тврдила да га је прогурала за директора „Железница“.

Симоновић се вади да има тим људи који му воде Фејсбук.

-Никада не пишем на Фејсбуку имам тим људи који воде мој профил. Заиста немам времена тиме да се бавим јер ми је на првом месту да реализујем оно што сам обећао током предизборне кампање. А оно што сам обећао, ја сам скоро све и испунио, остало је још врло мало. Не користим Фејсбук, а врло ретко имам обичај да бацим око на то шта на тој друштвеној мрежи пише. Што се тиче чамца, једини  чамац који имам је онај пластични који је намењен унуцима кад ми дођу. А да ли ћу га купити, то је моја приватна ствар- рекао је Симоновић.

 

С. Ђурић, Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар