Почетна » УРНЕБЕСНО И ПОНИЖАВАЈУЋЕ! Ево ти макета “С-300″ па ратујте

УРНЕБЕСНО И ПОНИЖАВАЈУЋЕ! Ево ти макета “С-300″ па ратујте

од admin
0 коментар

Русија ће размотрити апел Србије да јој испоручи наоружање и систем противваздушне одбране С-300 и учиниће све да Србију “обезбеди” у тој области, рекао је потпредседник руске Владе Дмитриј Рогозин после разговора са премијером Србије.

Руси Вучићу послали јасну поруку – имагинари рат, имагинарно оружје

– Учинићемо све да обезбедимо подршку нашем савезнику на Балкану, рекао је Рогозин и додао да ће руска комисија пажљиво проучити апел српске стране за испоруку ефикасног наоружања “неофанзивног карактера”, које ће служити за одбрану земље.

Рогозин, који је Вучићу поклонио макету система противваздухопловне одбране (ПВО) С-300, рекао је да на путу до српске Владе не би видео зграду срушеног Генералштаба да је наша земља имала тај систем 1999. године.

На питање да ли ће Русија помоћи Србији приликом набавке система С300, за који је српски премијер рекао да су за нашу земљу прескуп, ни Рогозин ни Вучић нису желели да износе детаље разговора који је у току, а који ће према речима српског премијера трајати још много месеци.

Рогозин је рекао да се Русија не меша у безбедносна питања Србије, која како је поручио, има право да набавља високо ефикасно неофанзивно наоружање.

– Како Србија процењује своју безбедносну ситуацију је њено лично питање, ми само разматрамо техничке детаље, указао је Рогозин.

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар