Почетна » УРНЕБЕСНО: Игора Бечића пребио таст!

УРНЕБЕСНО: Игора Бечића пребио таст!

од admin
0 коментар

Функционер СНС због силног муљања и лажне дипломе добио батине од оца своје супруге Милете Бигаша, који га је и увео у политику

Високи функционер и посланик СНС Игор Бечић, кога у Скупштини прозивају да је фалсификовао диплому факултета, због превара и муљања својевремено је добио батине од таста, сазнаје Курир!

Извор нашег листа открива да је у Врбасу, где живи Бечић, јавна тајна да је фалсификовао факултетску диплому.
– Цео град о томе прича и подсмева му се. Због силног муљања својевремено га је тукао таст Милета Бигаш. Бигаш је Бечића и увео у политику, а кад је видео шта овај ради, оградио се од њега, практично више и нису у контакту – каже наш саговорник, који је инсистирао да му не наводимо име.

Ни Милета Бигаш у разговору за Курир није имао лепих речи за свог зета Игора Бечића. И док се по Врбасу прича да му је Бечић купио викендицу да га склони, како би могао да ради шта хоће, Бигаш тврди да га зет ничим није задужио.

– Ништа мени Бечић није купио, никакву викендицу. Кад је прешао у СНС, ја сам одмах побегао у СРС. С њим ништа! Он ме не интересује. Не знам колико има зграда по Врбасу, не знам за његову викендицу, локале, диплому, да ли је полагао испите… Такав човек, љигав и прљав, не интересује ме. Он је нечовек – каже Бигаш у даху.

Фалш дипломе

Према речима посланика СРС Милорада Мирчића, управо је Бечићев таст и открио да му зет има лажну диплому.
– Бечић је, радећи у ЈП „Врбас“, прибавио лажну диплому бањалучког факултета како би радио као комерцијални директор. Таст је пријавио да то није тачно, па кад су Бечића „стисли“, рекао је да је морао жени да покаже диплому како би јој оправдао често одстуствовање од куће кад је био с љубавницом – каже Мирчић.

Он додаје да се после провере испоставило се да Бечића нема на том факултету.
– У његовом досијеу на приватном факултету Фабус стоји да све четири године у средњој грађевинској школи, коју је завршио ванредно, има просек 2.00. Па он ни из физичког није имао тројку – констатује Мирчић.

Вадио се на Мирчића

Он тврди да је Бечић основне студије на Фабусу завршио позивањем на познанство с њим.
– Бечић професору каже: „Знам Милорада Мирчића“, и овај му упише седам и каже: „Поздравите Мирчића.“ Ето, тако је то ишло. Кад је дошло до дипломског, један од професора у шали каже: „Сутра ћемо да те решетамо“, а он се не појави мислећи стварно ће нешто да га питају. Кад су видели да га нема, зову га, а он им је, кад је укапирао да је погрешио, рекао: „Имам нека важна државна посла“ – присећа се Мирчић Бечићевог „студирања“.

Некадашњи страначки колега Бечића описује као „пример новоформиране власти“.
– Он је репрезент свега што се дешава у Србији – људи који преко ноћи стичу моћ, а фалсификовали су дипломе. Бечић је као Тома (Николић), само што је Тома редовно завршио средњу грађевинску школу, а Бечић ванредно – каже Мирчић.

Игор Бечић је, пошто је чуо да га зовемо за коментар поводом инцидента с тастом, прекинуо везу.

Тукли га и у Скупштини
РАДИКАЛ МУ РАЗБИО НОС

Игор Бечић је био актер физичког обрачуна 2009, године кад га је наводно у Скупштини пребио посланик СРС Србољуб Живановић.

Напредњаци су тврдили да је Живановић разбио нос Бечићу, што су радикали демантовали, тврдећи да је инцидент инсцениран.

Иначе, у то време напредњаци и радикали су били у жестоком сукобу због раскола у СРС и цепања посланичког клуба те странке у Скупштини.

Био члан Одбора за безбедност
ИМАО ПРИСТУП ПОВЕРЉИВИМ ПОДАЦИМА

Мирчић подсећа да је Бечић био у Одбору за контролу служби безбедности.
– Самим тим је имао приступ поверљивим подацима, а починилац је кривичног дела јер је фалсификовао диплому. Нама је то највећи проблем – додаје Мирчић.

Бечићеви гафови
МОРТАДЕЛА, НОКАТ И СИНЕОПСИС

– Говорећи као председавајући Скупштине, италијанског председника Серђа Матарелу представио као Мортаделу

– Водећи једну седницу Скупштине, изговорио је „синеопсис“ уместо синопсис

– Игор Бечић је својевремно био хит и предмет спрдње на друштвеним мрежама на којима је кружила његова фотографија са подужим ноктом на малом прсту

Катарина Благовић    Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар