Почетна » Заменик председника Гроцке се „вади“ а очух му у водоводу запослен због „политичког дила“(ВИДЕО

Заменик председника Гроцке се „вади“ а очух му у водоводу запослен због „политичког дила“(ВИДЕО

од admin
0 коментар

Подсетимо се, јуче је Жиг инфо објавио информацију да се заменик председника ГО Гроцка налази у иностранству због потписаног уговора са кошаркашким клубом Локомотива из Русије, а и да даље прима плату из буџета ГО Гроцка.

ВИШЕ ОВДЕ

Тај текст, односно чин актуелне власти у Гроцкој под окриљем Српске напредне странке изазвао је салву коментара који су изузетно критички настројени.

Након свега, огласио се заменик председника ГО Гроцка, кошаркаш Иван Паунић преко званичног сајта ове локалне самоуправе.

„Овде сам без било каквог интереса, од самог почетка и то већина људи зна. Ушао сам у ову причу чиста образа и када буде време да изађем тако ћу и изаћи, чиста образа.
Циљ ми је да помогнем својој општини, да се унапреди и да се развије  у једну од најлепших београдских општина.
Нека се стиди свако ко каже да сам дошао овде да трошим новац грађана Гроцке.
Своје до сада две месечне плате заменика председника општине, а која износи 121.935,42 динара, донирао сам у хуманитарне сврхе онима којима је новац потребан и наставићу то да чиним и убудуће.
Васпитан сам тако да јавно не говорим коме сам до сада и колико помагао, али ова ситуација где сам јавно прозван ме је обавезала  и имам жељу да својим грађанима  предочим истину и обавестим где су отишла и где ће ићи моја месечна  примања од општине Гроцка,  у периоду када нисам у Србији. Свака следећа плата биће донирана и уплаћена на рачун деци са територије општине Гроцка којима је помоћ неопходна.  Сваку уплату ће заинтересовани моћи да виде где одлази и којој породици на сајту општине Гроцка. Још једном напомињем да овакав приступ коме се и шта помаже јавно не подржавам, али због саме ситуације и мог одсуства имам обавезу према грађанима да то јавно образложим и у будућности ће тако бити.“

Такође сам контактирао своје пријатеље који нису из општине Гроцка, да помогну нашој општини у виду обнове дечијих паркића, терена и других донација, како би наша деца могла да се развијају у много лепшем, уређенијем амбијенту и добио сам позитивне одговоре. Због епидемиолошке  ситуације, у којој се налази наша и суседне земље, сами радови су оправдано одложени. Најважније је да свако одради свој део посла часно и поштено, да помогне нашој општини на најбољи могући начин и заменик председника Вам неће представљати никакав проблем.

Желим Вам свима пуно успеха, здравља и среће, а ја ћу помагати и репрезентовати нашу општину Гроцку на најлепши могући начин као што сам то и до сада чинио.

Велики поздрав, свим грађанима општине Гроцка, навео је Иван Паунић а пренео званични  сајт ГО Гроцка.

 

Што се тиче председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, Паунићево питање разрешења знаће се за месец дана.

Наиме, на јучерашњој седници СГО Гроцка након постављања питања одборнице Бојане Букумировић о „проблему заменика председника, Пантелић је одговорио да је Паунић тренутно у преговорима уговора са руским клубом.

-Паунић је тренутно у преговорима са руским клубом. На нама је да сагледамо у наредних месец, два да ли ће остати у Русији или не, да ли ће општина имати заменика председника или неће, ја ћу одлучити о томе. Морамо сагледати да ли ће бити формално-правно да ли заменик може уопште имати таква примања, изјавио је између осталога Пантелић.

 

И како је изјавио сам Паунић „Најважније је да свако одради свој део посла часно и поштено, да помогне нашој општини на најбољи могући начин..“, поставља се питање на који начин његов очух помаже водоводу Гроцка.

Наиме, према сазнањима Жиг инфа, очух Ивана Паунића је запослен у „ЈП Водовод и канализација“ Гроцка. Горана Мичића уговор датира од ове године и управо је „дил“ између Паунића и Српске напредне странке, како би се кошаркаш нашао на листи СНС-а у Гроцкој.

За крај, да поново цитирамо заменика председника ГО Гроцка, Ивана Паунића:
„Нека се стиди свако ко каже да сам дошао овде да трошим новац грађана Гроцке.“

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар