Почетна » Вагић (ССП): Да ли је трава у Београду на води битнија за СНС од грађана Гроцке

Вагић (ССП): Да ли је трава у Београду на води битнија за СНС од грађана Гроцке

Саопштење за јавност

од Други Пишу
0 коментар

„Напољу жега, у кућама мештана Врчина, Ритопека, Болеча и Гроцке, опет суве чесме. Травњаци у Београду на води се редовно заливају, а наши суграђани на температурама од 40 степени остају без основног права на воду за пиће“, изјавио је данас Жељко Вагић, председник Општинског одбора Странке слободе и правде у Гроцкој.

Вагић је подсетио да је изградња регионалног водовода Макиш-Младеновац требало да реши проблем водоснабдевања за сва насеља дуж трасе водовода као и да је до 2012. године успешно је завршена прва и компликованија фаза, у дужини од 27 км од Петловог брда до Зучке капије. Од када је СНС дошао на власт, није било воље ни знања да се заврши друга фаза у дужини од 25 км, а када ће, нико не зна.

„Актуелна власт је способна само за изборне махинације и поделу фотеља у општини, а нигде их нема када треба да решавају нагомилане проблеме грађана. Странка слободе и правде није изашла на изборе у Гроцкој 2024. године јер није желела да легитимизује крађу, али нас то неће спречити да се боримо против бахате и неспособне власти како би и грађани Гроцке имали бар основне услове за живот“, закључио је Вагић.

 

директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар