Почетна » Вечерас састанак „нових координатора“ у Калуђерици, један од њих упослио своју „блиску пријатељицу“

Вечерас састанак „нових координатора“ у Калуђерици, један од њих упослио своју „блиску пријатељицу“

од admin
0 коментар

 Подсетимо се, Жиг Ифо је у више наврата писао о такозваним новим кординаторима, који су ништа друго до јучерашњи блиски сарадници Драгољуба Симоновића- Симе, бившег председника Гроцке и Одбора напредњака којем је започело суђење као осумњиченом за паљење куће новинару Милану Јовановићу.

Један од координатора који је задужен за Калуђерицу, Владо Радовановић чим је добио то задужење, прешао је у постављење „нових кадрова“. Па је тако поставио своју „блиску пријатељицу“, фризерку за родну равноправност у СНС-у Гроцка, а ускоро ће иста почети са радом у државном вртићу. Новопостављеног кординатора у Калуђерици везују и разноразне афере. Преко додељивања незаконито  буџетских средстава, као председника Спортског савеза Гроцке, Симоновићевом брату, преко разноразних обећања које није испунио грађанима, до слепог извршавања Симоновићевих наређења.

Подсетимо се, након што је изабран повереник за ОО СНС-а Гроцка, Милосав Миличковић је након пар месеци одлучио да постави четири кординатора напредњака који ће у наредном периоду руководити одбором. Иако су информације из врха СНС-а ишле ка томе да ће грочански одбор напредњака добити тотално нова имена, заправо се ништа није променило и на његовом челу су сада кординатори који су у блиским односима са бившим председником Драгољубом Симоновићем, човеку којем се суди као осумњиченом за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу.

Наиме, Миличковић поставља за кординаторе Стефана Дилберовића, Владимира Радовановића, Ђорђа Јевтића и Миленка Буквића.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар