Почетна » Вечерас састанак опозиције у Нишу и одлука о даљим корацима после крађе избора

Вечерас састанак опозиције у Нишу и одлука о даљим корацима после крађе избора

од Други Пишу
0 коментар

Представници опозиције у Нишу одржаће данас састанак поводом ситуације у том граду након избора. Како је речено порталу Нова.рс, након овог састанка јавност ће бити упозната које кораке ће повући нишки опозиционари у одбрани изборне воље грађана.

Кандидат за градоначелника Ниша испред коалиције “Бирамо Ниш” Ђорђе Станковић каже за Нова.рс да је победа опозиције неупитна и у граду и на општини Медијана.

“На општини Пантелеј 70 гласова одлучује ко ће победити. Што се тиче наредних корака, на нама је да будемо ефикасни и брзи кад је реч о формирању власти на општини Медијана и то све радимо у координацији са групацијом око др Драгана Милића и ДСС-ом. Што се тиче града, у сарадњи са свим групама донећемо одлуку о наредним потезима и обавестићемо јавност шта је план”, рекао је он.

Коментаришући сарадњу унутар опозиције, након избора, Станковић је рекао да она одлично функционише.

“Нарочито бих похвалио сарадњу са доктором Драганом Милићем, чији допринос је кључан у овој борби”, нагласио је он.

Ко је човек који је деловао уплашено на прослави СНС у Нишу
На прослави Српске напредне странке, која је одржана јуче поводом наводне изборне победе у Нишу, појавио се и Тихомир Перић из Руске странке. Снимак на ком се види како Перић делује уплашено или макар не еуфорично као напредњаци око њега убрзо је постао виралан.

Станковић, с друге стране, каже да је Перић свакако производ СНС.

“То како је деловао има везе са тим како се осећао у том тренутку. Његова кандидатура на изборима била је спорна и ми смо поднели кривичну пријаву за фалсиковање потписа још крајем маја. Перић је кандидован да би одиграо ову улогу. Руска странка не би смела да има статус мањинске партије у Нишу”, наводи Станковић.

Đorđe Stanković Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Војислав Милованчевић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар