Почетна » Вечерас у Лештанима нови Симини кординатори напредњака

Вечерас у Лештанима нови Симини кординатори напредњака

од admin
0 коментар

Међутим, кординатор није један, већ њих четворо које је одредио да до даљнег предводе ОО СНС-а Гроцка, повереник овог одбора Милосав Миличковић-Миличко.

Подсетимо се, након што је изабран повереник за ОО СНС-а Гроцка, Милосав Миличковић је након пар месеци одлучио да постави четири кординатора напредњака који ће у наредном периоду руководити одбором. Иако су информације из врха СНС-а ишле ка томе да ће грочански одбор напредњака добити тотално нова имена, заправо се ништа није променило и на његовом челу су сада кординатори који су у блиским односима са бившим председником Драгољубом Симоновићем, човеку којем се суди као осумњиченом за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу.

Наиме, Миличковић поставља за кординаторе Стефана Дилберовића, Владимира Радовановића, Ђорђа Јевтића и Миленка Буквића. Они ће вечерас бити у Лештанима представљени као нови кординатори напредњака, а заправо су сви Симоновићеви људи.

Стефан Дилберовић је одавно са Симоновићем. Када је била подигнута оптужница против њега, Дилберовић га се ни једног тренутка није одрекао. На овогодишњој Трешњијади у Ритопеку, Дилберовић је свима јасно доказао да стоји уз Симоновића. Иако су се одређени представници напредњака  динстанцирали од Симоновића, Дилберовић му је притрчао и загрлио се са њим. Колико је Дилберовић опчињен Симоновићем, можда указује и чињеница да је у току свог мандата купио плац и сазидао породичну кућу, где му је Сима први комшија.

Владимир Радовановић, међу напредњацима познат као „Влада будала“ извршавао је Симоновићеве задатке врло радо. Као председник Спортског савеза Гроцке, против правно је додељивао новац из буџета клубовима Драгољубовог брата и осталима који су били блиски са њим. Многи грађани Калуђерице су се жалили да им је Радовановић доста тога обећао али да никада није испунио. Кажу да је био бахат у обраћању са њима, када су га подсећали на дато обећање. За Симоновића је извршавао исплате онима које су требали да буду намирени, из разноразних разлога.

Јевтић, други с лева на десно

Ђорђе Јевтић у политику је  ушао као представник  УГ „Наш Човек“. Врло брзо напушта ово удружење и прелази у табор напредњака. Постао је након тога директор ЈКП Гроцка, предузећа које је доведено у стечај. Остало је познато да је као директор ЈКП Гроцка, продавници која је тада била регистрована на име његове мајке, отписао дугове за комуналне делатности. Након директовања у ЈКП-у, прелази да буде директор водовода у Гроцкој. Званично је  дао оставку на то место из личних разлога и врло брзо прелази у Гронет. Међу напредњацима у Гроцкој постоји прича да је Јевтић Симоновићу, преко Дилберовића сваког месеца издвајао по 200 000 динара из предузећа у којем је запослен. Та пракса је настављена и након што је Гронет продат Суперновој. Многи сматрају да је због тих 200 000 месечно, за које је имао признаницу да их је давао Дилберовићу ,уценио га  како би ушао као један од кординатора СНС-а.

Миленко Буквић, познатији је јавности као директор с два пиштоља. Био је директор више јавних предузећа од којих су сва отишла у стечај. Смењен је са места директора ЈКП „Грочански комуналац“ када се у јавности појавила фотографија како позира на једној прослави с два пиштоља. Након оснивања Еко Гроцке, постаје заменик директора у овом предузећу. Последњих месеци опомене грочанима од стране Еко Гроцке стижу са потписом Миленка Буквића.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић, Насловна фотографија: Илустрација- фотомонтажа

Можда ти се свиди

Оставите коментар