Почетна » ВЕЉА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Лончар лаже, а навео је и Вучића да лаже!

ВЕЉА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Лончар лаже, а навео је и Вучића да лаже!

од admin
0 коментар

– Нисам купио слике од фубалера, нашао сам их у сандучету! Није добро да такав човек води здравство с једном таквом биографијом, поникао и створен у Шилеровој улици, а купио стан од Калинића

Он је гостујући на Регионалној телевизији Телемарк рекао да и не зна да су на тој слици фудбалери, понављајући да је слике нашао у поштанском сандучету, а да су му потом послате и путем мејла. Илић је рекао да је слике показао полицији, након чега је имао незгоду на колима.

– Ја прво не знам те људе с фотографија. Не знам никога сем доктора за ким је издата потерница, а који се сликао с њим и који је по изјавама чланова земунског клана уклањао поједине сведоке. Како сам могао да купим слику Лончара и Душана Спасојевића Шиптара? Од којих сам фудбалера купио ту слику? Да ли је жив Душан Спасојевић? Није. Лончар лаже и довео је у ситуацију и премијера да и он почне да лаже. Лончар није могао ни да оперише тад јер није завршио ни специјализацију. Тек после годину дана је завршио специјализацију, што пише и у његовој биографији. Није добро за Србију да један такав човек води здравство с једном таквом биографијом који је поникао и створен у Шилеровој улици, који је купио стан од Калинића. Превише случајности, зар не? Ја сам обавестио јавност и тражим да се то разреши и да добијемо одговоре, рекао је Илић.

Он је рекао да више нема разлога да подржава политику око које су се данас окупили људи против којих се годинама борио, наводећи некадашње чланове ДС-а, као што су Синиша Мали, Горан Весић, Јелена Триван, Беба Поповић…

– Око Вучића је малтене цео некадашњи ДОС. Сетите се колико су нападали Ђиласа, а данас је он пожељан партнер, рекао је Илић.

Он је оптужио власт да је решила да уништи и поцепа Нову Србију као што су то урадили са ДСС-ом и ДС-ом, а да је ту улогу преузео Драган Јовановић.

– Кренули су на Нову Србју да нас униште и поцепају, као што су то урадили са ДСС-ом, ДС-ом али и СПС-ом. Неки су нас напустили, али нам је дошло хиљаду нових. Следеће седмице формираћемо нови посланички клуб са шест нових посланика. Настављамо борбу, поручио је Илић, а преноси Озонпресс.

Нећу подржати Вучића

Он је поновио да неће подржати Вучића ако буде кандидат на председничким изборима јер га је два пута преварио:

– Уколико буде Николић, размислићу о подршци. Што се тиче Јеремића, њега дуго познајем, он је мој пријатељ. Ако му буде потребна подршка и ако ме буде звао можда ћу му помоћи. То ће одлучити Нова Србија на страначким органима.

Да подсетимо, Велимир Илић је две фотографије министра Лончара са припадницима земунског клана показао јавности.

На првој је министар са Душаном Спасојевићем, који је био и вођа озлоглашене земунске групе. Министар се бранио како је био позван у кафић након што је оперисао оца чувеног криминалца.

А на другој је, како тврди Илић, Лончар на једном базену у озлоглашеној Шилеровој улици – а ево и ко је са њим на фотографији, према Илићевим речима.

А поводом фотографије се огласио и сам Лончар, који је изјавио да је Велимир Илић до фотографија дошао тако што их је купио од једног фудбалера.

Еспресо.рс / Озонпресс

Можда ти се свиди

Оставите коментар