Почетна » Веља Илић има план: ДОБРОМ КАМПАЊОМ И НОВЦЕМ У ДРУГИ КРУГ ИЗБОРА

Веља Илић има план: ДОБРОМ КАМПАЊОМ И НОВЦЕМ У ДРУГИ КРУГ ИЗБОРА

од admin
0 коментар

На седници Нове Србије у Чачку 03.12.2016. у Дому културе је одржан састанак Извршног одбора ове партије на којој је лидер исте Велимир Веља Илић изложио своје планове за предстојеће изборе.

Незадовољан третманом који има у напредњачком картелу. Наш саговорник који је присуствовао седници Извршног одбора тврди да је план на граници остваривог и веома амбициозан али да је Извршни одбор једногласно подржао мејсијанске амбиције свог лидера, немајући алтернативу. План Веље Илића за спас Нове Србије се састоји у кандидовању на Председничким изборима, окупљању што сире коалиције.

Максималном коришћењу веза које лидер Нове Србије има са странкама бившег ДОС-а како би га подржале. Веља Илић тврди, кажу машо извори, да има контакте и са Москвом и Вашингтоном, те да и од једних и од других очекује финансијску помоћ.

С обзиром да је последњи пут када је био кандидат освојио скоро 10 % гласова верује да би уз јаку кампању, домаћа и међународна средства за куповину гласова те подршку Српске православне цркве те странаца успети да уђе у други круг председничких избора.

Сигурно да ово прерано истицање кандидатуре има за циљ и давање времена СНС-у и Александру Вучићу за што успешнију трговину, везану за повлачење кандидатуре и узајамну подршку. Од 10 милиона евра колико је обезбедио за своју победу на изборима, Веља тврди да ће део отићи на куповину подршке опозиционих лидера, а други део директно на куповину бирача.

Са обзиром на жељу Александра Вучића да га подрже све странке владајуће коалиције како би победио у првом кругу избора. Веља Илић је у надахнутом говору убедио чланове руководства Нове Србије а хоће ли и бираче остаје да се види на предстојећим изборима.

За Жиг Инфо:
Арпад Нађ

Можда ти се свиди

Оставите коментар