Почетна » ВЕЉА ИЛИЋ ОСУО ПАЉБУ И ТЕШКО ИЗВРЕЂАО МИНИСТАРКУ: Зорана Михајловић је зло, гора је и од старлета..

ВЕЉА ИЛИЋ ОСУО ПАЉБУ И ТЕШКО ИЗВРЕЂАО МИНИСТАРКУ: Зорана Михајловић је зло, гора је и од старлета..

од admin
0 коментар

Она само вређа и омаловажава. Мени, бре, нос никад није црвен. Мисли да је нешто ако се онако нафрака, одбрусио лидер НС на прозивку министарке

Бивши министри грађевинарства Велимир Илић и Милутин Мркоњић жестоко су заратили са наследницом у том ресору и потпредседницом Владе Зораном Михајловић! У препуцавању око радова на важним грађевинским пројектима, као и оптужби за уништавање путарских фирми, уопште се нису бирале речи, те су тако размењене и тешке увреде.

Илић је тако министарки Михајловић поручио да је „зло и недаћа српска“, додајући да би могла да заврши у затвору.

Коме (ни)је црвен нос
– Она само вређа и омаловажава. Зорана је дно дна. Она је муљ, талог. Њој пао зид више пута, имала је оне смрдљиве зграде, дели послове без тендера… и сад она себи даје за право да прича да се некоме нос црвени. Мени, бре, нос никад није црвен. Зорана је несрећа једна. Она ће сто посто завршити у затвору због нестручности и халапљивости. Она је у великом проблему – у даху је изговорио Илић за Курир и наставио:

– Бори се да изађе из каљуге. И сад ће она да пиша по људима који су стручни, нека дела оставили иза себе. То, бре, ни сталете које оду у пензију не раде. Мисли да је нешто ако се онако нафрака и стави ону косу на главу. Зорана је зло. Она је недаћа српска, наша национална несрећа. Не знам само како се код нас баш запати. Јадна са њом ова Србија јер ће морати да плаћа њене грешке и враћа њене дугове.

Место им у кафани

А овако оштра реакција уследила је, подсетимо, пошто је Михајловићева казала да би Илићу и Мркоњићу, које је назвала „екипом црвених носева“, било најбоље да заједно отворе неку кафану и удаље се од политике и грађевине.

Михајловићка јуче није желела да одговара на најновије прозивке.

– Мислим да би свака даља препирка с друштвом црвених носева била бесмислена – казала је она.

Иначе, расправу је, подсетимо, отворио управо Илић, који је први министарки поручио да је најбоље да отвори фризерски салон, а не да својим незнањем и нестручношћу упопаштава државне ресурсе.

Ни Мркоњић не опрашта
Срамота, могу отац да јој будем

Ни Мркоњић није остао дужан потпредседници Владе, па јој је, као и Илић, поручио да је незналица и да ће завршити у затвору. Како је још рекао, Велимир Илић и он су за министарку Ајнштајни.

– Она је и неваспитана и безобразна. Могу отац да јој будем. Па, и Веља може – казао је Мркоњић поводом Михајловићкиних тешких речи на рачун двојице.

Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар