Почетна » Веселиновић: Ми смо промена за Београд без коруптивних шема СНС-а и СПС-а

Веселиновић: Ми смо промена за Београд без коруптивних шема СНС-а и СПС-а

од Други Пишу
0 коментар

Данас је широм Београда почела је изградња монтажних објеката (контејнера) за смештај београдских личних асистената “Белих”, односно припадника комуналне полиције.

Грађани су се окупили на на Дорћолу, на 25. Мају и Дунавском кеју у Земуну, како би спречили уништавање зелених површина и дечијих игралишта зарад остварења плана о изградњи контејнера.

Још једна у низу коруптивних шема градске управе Александра Шапића, коштаће грађане и грађанке Београда више од 10 милиона евра!

За 10 милиона евра према нашем плану За добар град могли смо:

Изградити скоро 10 вртића
Купити неколико композиција БГ воза и трамваја и смањити гужве у саобраћају
Заменити скоро 20 000 индивидуалних ложишта у Београду, што је скоро 10 % од укупног броја индивидуалних ложишта у Београду чиме би значајно решило питање загађења ваздуха.

„Београду је потребна промена, јасна визија и јасан план где се, зашто и како троши сваки динар намењен побољшању живота грађана. Ми тај план имамо и спремни смо да будемо промена каква је Београду потребна. Знамо да је смена СНС-а и СПС-а наш први корак за бољу будућност”, изјавио је Добрица Веселиновић, шеф одборничке групе коалиције Морамо, Зелено-леви фронт/ Не давимо Београд.

Зелено леви фронт/Не давимо Београд сматра да је уместо бесмисленог и прескупог постављања контејнера за комуналце, већ претрпаном јавном простору града Београда, овај огроман новац било боље уложити у изградњу нових и прекопотребних градских вртића, оптимизацију и побољшање јавног превоза, као и пројекте енергетске ефикасности.

Можда ти се свиди

Оставите коментар