Почетна » Веселиновић: Ми смо промена за Београд без коруптивних шема СНС-а и СПС-а

Веселиновић: Ми смо промена за Београд без коруптивних шема СНС-а и СПС-а

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

Нова коруптивна шема градске управе Александра Шапића коштаће грађане и грађанке Београда више од 10 милиона евра, за постављање монтажних кућица и контејнера за припаднике комуналне полиције, тј. “Белих”.

Зелено леви фронт – Не давимо Београд сматра да је уместо бесмисленог и прескупог постављања контејнера за комуналце по и овако натрпаном јавном просторуграда Београда овај огроман новац било боље уложити у изградњу нових и прекопотребних градских вртића, оптимизацију и побољшање јавног превоза и пројекте енергетске ефикасности.

За 10 милиона евра према нашем плану За добар град могли смо:

  • Изградити скоро 10 вртића
  • Купити неколико композиција БГ воза и трамваја и смањити гужве у саобраћају
  • Заменити скоро 20 000 индивидуалних ложишта у Београду, што је скоро 10 % од укупног броја индивидуалних ложишта у Београду чиме би значајно решило питање загађења ваздуха.

”Зато је Београду потребна промена, јасна визија и јасан план где се, зашто и како троши сваки динар како би се побољшао живот грађана. Ми тај план имамо и спремни смо да будемо промена каква је Београду потребна и знамо да је смена СНС-а и СПС-а наш први корак за бољу будућност, – изјавио је Добрица Веселиновић, шеф одборничке групе коалиције Морамо, Зелено-леви фронт/ Не давимо Београд.

Можда ти се свиди

Оставите коментар