Почетна » Веселиновић: Никада више нестручне, лоше и прескупе реконструкције

Веселиновић: Никада више нестручне, лоше и прескупе реконструкције

од Жиг Инфо
0 коментар

Док се трећи талас преслагања коцки на главном тргу у главном граду врши под окриљем ноћи, Добрица Веселиновић, кандидат за градоначелника Београда испред покрета Не давимо Београд и коалиције “МОРАМО – За добар град” обећава да таквих радова никада више неће бити када он постане први човек града.

Никада више нећемо дозволити да се нестручне и лоше урађене, прескупо плаћене реконструкције, попут оне на Тргу републике, дешавају у Београду,“ каже Веселиновић.

Преслагање коцки на Тргу републике пре две године памте сви становници престонице који сада поново трпе урбанистичке егзибиције градске власти.

„Покрет Не давимо Београд и коалиција „МОРАМО“ ће отворити и направити стручну ревизију свих уговора и штетних пројеката које је ова криминална власт Српске напредне странке у Београду у претходном периоду урадила,“ обећава Веселиновић.

Како је раније најављено, ова, трећа фаза радова на Тргу Републике се врше како би се поставиле шине за нову трамвајску линију, која ће ићи од Славије до Калемегдана. Накнадно постављање шина захтеваће додатно време, додатни посао али и додатно трошење новца грађана, односно средстава градског буџета. Како је речено у Дирекцији за грађевинско земљиште, досадашњи радови на Тргу републике грађане су коштали готово 750 милиона динара.

Можда ти се свиди

Оставите коментар