Почетна » Веселиновић: ПЕЛЦЕР ПРОМЕНА ЗА УСПЕХ НА ИЗБОРИМА

Веселиновић: ПЕЛЦЕР ПРОМЕНА ЗА УСПЕХ НА ИЗБОРИМА

од Жиг Инфо
0 коментар

Коалиција ‘МОРАМО за добар град’ организовала је у центру Београда акцију дружења са грађанима и поделу садница као симбор ‘пелцера промена’ које ће наступити после 3. априла.

Добрица Веселиновић, кандидат за градоначелника испред покрета Не давимо Београд и коалиције ‘МОРАМО’ објаснио је шта симболизују саднице које су грађани радо прихватали, и још једном их позвао да у великом броју изађу на биралишта.

“Данас смо грађанима делили ’пелцер промена’ са жељом да им биљке у кућама успевају као што би и промене у Београду требале да успеју после 3. априла. За то морамо да се изборимо,“ казао је Веселиновић.

Он је додао да је гласање на предстојићим изборима неопходан први корак у борби за добар град.

„Морамо да 3. априла изађемо на биралишта. Морамо да учинимо да Београд постане добар, солидаран, зелен и одржив град.“

Коалиција ’МОРАМО за добар град’ представила је током предизборне кампање прецизно разрађен план и програм, и понудила конкретна решења за сва животна питања која муче грађане. Та решења укључују нови приступ политици, ревизију свих штетних уговора и планова, ревизију буџета и партиципативно учешће грађана у доношењу одлука, решавање проблема саобраћаја, децентрализацију и као приоритет, заштиту зелених површина и смањење загађености земље, воде и ваздуха.

Можда ти се свиди

Оставите коментар