Почетна » Веселиновић: Железничка станица једна од највећих жртава Београда на води

Веселиновић: Железничка станица једна од највећих жртава Београда на води

од Жиг Инфо
0 коментар

Добрица Веселиновић, кандидат за градоначелника испред покрета Не давимо Београд и коалиције „МОРАМО за добар град“ каже да је измештање железничке станице из центра престонице жртва мегаломанске преваре Београд на води, која једе све пред собом. Нажалост ово је само један од примера бахатости садашње власти која игнорише интерес грађана зарад тајкуна блиских Српској напредној странци.

“Београд је једина престоница која више нема железничку станицу у центру. Железничка станица је измештена због мегаломанског пројека ‘Београд на води’ да би се погодовало тајкунима блиским Српској напредној странци”, рекао је Веселиновић.

Он обећава да ће таква пракса престати отварањем свих штетних уговора и укључивањем стручњака у решавање проблема, без оптерећења на рачун грађана, а са циљем да Београд постане добар град у служби људи који у њему живе а не повлашћених инвеститора.

“Покрет Не давимо Београд и коалиција “МОРАМО” ће ревидирати и отворити све штетне уговоре и заједно са стручњацима доћи до решења без оптерећења на рачун грађана. Само тако можемо направити да Београд постане добар град који ће служити и расти у складу са интересима грађана а не повлашћених инвеститора”, каже Веселиновић.

Покрет Не давимо Београд се, заједно са грађанима, већ осам година бори за то да Београд буде добро уређен, солидаран и зелен град. Обећавају да неће одустати и да ће ту борбу наставити и у оквиру институција.

Можда ти се свиди

Оставите коментар