Почетна » Весић: Инцијатива Не давимо Београд је банда и секта

Весић: Инцијатива Не давимо Београд је банда и секта

од admin
0 коментар

 

“Изградња националног стадиона је развојни пројекат за Београд. На исти начин држава је шездесетих година прошлог века уложила стотине милиона евра у изградњу Палате Србија и зграду Ушћа, када око њих није било ниједне зграде већ само делимично насута мочвара. Тако је омогућено да се освоји нови простор за развој града и да се изгради Нови Београд што се и догодило. Да је тада било незналица као што су ови миљеници тајкунских медија вероватно би нападали тадашњу владу зашто троши новац и гради најважније јавне зграде тамо где тада није било ничега? Срећом, тада овакве незналице нису добијале јавни простор”, написао је, између осталог, Весић.

Подсетимо, раније данас Инцијатива Не давимо Београд је у свом саопштењу навела да изградња националног стадиона, у моменту кад у главном граду пола људи нема канализацију, најбоље осликава карактер “расипничке власти”.

“Идеја да се гради национални стадион у моменту кад у главном граду пола људи нема канализацију, здравство је на издисају због коронавируса и изостанка улагања у људе, опрему и објекте, образовање деце у новим околностима искљуц̌иво пада на терет родитеља, а привреда умире, најбоље осликава карактер расипниц̌ке власти. Због тога предлаз̌емо да будуц́и национални стадион понесе име најзаслуз̌нијег за катастрофално стање у нас̌ој земљи, председника Александра Вуц̌иц́а”, истакли су у Иницијативи “Не давимо Београд”.

Војислав Милованчевић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар