Почетна » Директор АТП: И даље смањен број полазака аутобуса за Београд

Директор АТП: И даље смањен број полазака аутобуса за Београд

од admin
0 коментар

 

Он је за портал ПАНпресс рекао да је у недељу стигло гориво, и то три тоне, уместо пет колико је потребно за једну недељу, због недостатка новца за набавку.

Осим проблема са горивом, АТП, према Бојанићевим речима има проблема и са возачима. Наводи да је њих 40, од стотину на боловању и годишњем одмору, те да ће саобраћај бити нормализован када се они врате на посао.

Директор је поновио да укидања саобраћаја ка Београду у суботу, 13. априла, од 9 до 18 сати, нема везе са антирежимским протестом који је тог дана одржан у главном граду и додаје да је су поласци редуковани још у прошли понедељак, али да тада то очиглчедно нико није приметио.

На питање како је поново успостављен саобраћај у суботу, 13. априла и зашто баш у 18 сати, када је протест завршен, Бојанић одговара да се градски шпиц завршава око 18 сати.

„И тада смо аутобусе из града преусмерили у међумесни саобраћај“, истиче он.

Бојанић није могао да прецизира када ће саобраћај ка Београд бити нормализован.

АТП је од 15. јануара задржао ред вожње на појединим линијама који важи за време школског распуста, због недовољног броја возача, који је и данас на снази. Ипак, сви поласци према Београду су тада задржани.

Према подацима АТП-а дневно се на линији Панчево-Београд превезе 6.000 путника.

панпресс.рс/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар