Почетна » Ђилас: Дете члана ССП избачено из вртића у Житорађи

Ђилас: Дете члана ССП избачено из вртића у Житорађи

од admin
0 коментар

 

„Због тога што децу избацујете из вртића само зато што им је неко од родитеља члан опозиционе политичке странке – одговараћете“, изјавио је Ђилас на оснивању локалног одбора те странке у Кикинди.

Како је оценио, то је „најбеспризорнији“ метод обрачуна са политичким неистомишљеницима режима који не преза ни од чега.

„Након систематског уништавања живота многих породица измишљеним аферама, гнусног називања људи ‘олошем’, ‘распалом наркоманчином’, ‘друштвеним талогом’, ‘кажњавања’ професорки из Беле Цркве отказом зато што нису хтеле да ‘ботују’ за СНС, сада се прешло и на децу. Где ће вам душа“, казао је он.

Ђилас је оценио да је Србија природно пребогата земља, а најсиромашнија је у Европи због, како је навео, бацања „огромног“ новца на сумануте пројекте док се на људима штеди.

„Уместо што се, на пример, 500 милиона евра даје на фудбалске стадионе, зар није боље од тих пара повећати плате тако да ниједан наставник нема почетну плату нижу од 700 евра, а васпитачи 500-600 евра. То су људи који раде са нашом децом“, рекао је Ђилас.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар