Почетна » Вучић: Никада у животу нисам ни видео ни чуо власника фирме ГИМ

Вучић: Никада у животу нисам ни видео ни чуо власника фирме ГИМ

од admin
0 коментар

 Он је поново одбацио као неистините наводе потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић да је уочи прошлонедељног гостовања на РТС у емисији Упитник, „15 минута разговарао са Тодоровићем“.

„Никад у животу нисам ни видео ни чуо власника те куће о којој су говорили, а камоли 15 минута пре Упитника. Ако нисте видели ни чули, ја не умем димним сигналима да разговарам“, рекао је Вучић новинарима у Паризу после учешћа на Генералној конференцији Унеска у Паризу.

Додао је да су људи који су изнели такве оптужбе „лажови“ који су променили „седам политичких странака“.

„Само погледајте о каквим је лажовима реч. Зашто би се неко томе чудио, то су људи који су пре неки дан говорили како нису умешани у паљење књига него да је то организовао неко други па су се онда њихови придружили. Да није жалосно било би смешно“, додао је Вучић.

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић позвала је јуче Вучића да одговори „о чему је уочи гостовања на РТС-у у емисији Упитник, 15 минута разговарао са званичним власником фирме ГИМ Гораном Тодоровићем и шта је тада договорио са пословним партнером оца министра унутрашњих послова, Бранка Стефановића“.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар