Почетна » Нишки СНС послао поруку Вучићу – да га воли и да што пре оздрави

Нишки СНС послао поруку Вучићу – да га воли и да што пре оздрави

од admin
0 коментар

 

Машући заставама Србије и Српске напредне странке, њени чланови из Ниша полако су испуњавали Трг краља Милана, где се, кажу, окупљају сваке недеље како би “опипали пулс Нишлија”. Ова недеља била је нешто другачија. Иако га, како кажу, воле сваки дан, данас су му љубав исказали и транспарентом, наводе Јужне вести.

И док председник Градског одбора СНС Звездан Миловановић није био расположен за разговор и рекао је да је то њихова редовна активност “уз мало већи одазив због свега што се десило”, његове страначке колеге кажу да је акција ипак првенствено посвећена Вучићу.

Функционер и члан Главног одбора напредњака Зоран Перишић каже да желе да се председник Србије и владајуће странке што пре врати на посао.

Упитан да прокоментарише тврдње појединих његових колега из странке и писања таблоида – да је питање новинара Н1 Миодрага Совиља угрозило здравствено стање Вучића, Перишић који је и кардиолог каже да у то не верује.

„Председник је јак човек и у причу да је њему позлило зато што га је неки новинар нешто питао, у то не верујем. Лично сам присуствовао небројеним конференцијама за новинаре председника Вучића, нисам видео да је икада избегао одговор и кад је био тежак, проблематичан, шта год. И памтим из периода када сам ја био градоначелник како је он мени давао савете – никад се не склањај од медија, одговори им на свако питање које ти поставе, колико год да је одговор тежак. Тако да, апсолутно не верујем у ту причу“, каже Перишић.

Поред бројних функционера недељно поподне на страначкој акцији провели су и поједини председници нишких општина, а са заставом у рукама био је и председник Општине Медијана Небојша Коцић.

Поред бројних функционера недељно поподне на страначкој акцији провели су и поједини председници нишких општина, а са заставом у рукама био је и председник Општине Медијана Небојша Коцић.

Из његовог угла, окупили су се да подрже председника зато што је за две, три године највише урадио од свих државника у последњих 100 година.

Говорио је и о Грделичкој и Сићевачкој клисури које су пробијене, што је, како каже, “на нивоу научне фантастике”, па је то још један разлог да му кажу да га воле.

Рекао је и да га подржавају јер ради мукотрпно и даноноћно и да је нормално да таквим темпом заврши на ВМА.

Функционери и чланови СНС су се неко време задржали у центру Ниша, а њихова акција подршке председнику углавном је значила фотографисање са транспарентима и поруком да „Ниш воли Вучића“.

Јужне вести/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар