Почетна » Вучић о фотографији КРИК-а: Данило поштен младић, крив само зато што је мој син

Вучић о фотографији КРИК-а: Данило поштен младић, крив само зато што је мој син

од admin
0 коментар

 „Мој син Данило је поштен и пристојан младић. Крив је само зато што је мој син. До њих, неодговорних и непристојних, никада нико није деци политичара цртао мету на челу. Нападајући ми дете, довели су ме у угао из којег више немам где. Борићу се свом снагом и победићу све њихове лажи. Обећавам им то“, написао је Вучић на свом званичном Инстаграм налогу.

 

Огласила се и премијерка Србије Ана Брнабић, која је осудила „нападе на сина председника Александра Вучића, Данила“.

„Стављање мете на младића од 22 године је, у вашем свету, легитимна политичка борба. Развуците га по Твитеру, упрегните истраживачке таблоиде да га фотографишу док гледа утакмицу, повежите са мафијом, само да бисте ударили по његовом оцу. Ви сте блато против кога кажете да се борите“, навела је она на Твитеру.

Члан Председништва СНС и министар финансија Синиш Мали је оценио да је реч о „срамотном, безобразном и бестидном покушају да се некоме уништи породица“.

„Такву политичку стоку и барабу никада нисмо имали прилику да видимо у политици“, рекао је између осталог Мали.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић је оптужио Драгана Ђиласа да стоји иза свега и оценио да „оваква беспризорна кампања лажи и мржње није забележена у нашој земљи и доказ је немоћи и примитивизма дела опозиционих представника.

Потпредседник СНС Марко Ђурић сматра да су нови напади на Данила Вучића „покушај стварања притиска на Вучића“.

Иако је КРИК тражио информације од МУП-а подовом одузимања телефона њиховој новинарки, полиција се досад није оглашавала, нити је ресорни министар Небојша Стефановић, који је и потпредседник СНС-а, коментарисао случај.

Подсетимо, новинарки КРИК-а Бојани Павловић непознати мушкарац одузео је телефон након што је фотографисала сина председника Србије у друштву Видојевић, а након његовог одобрења телефон јој је враћен.

Како наводи КРИК, инцидент се догодило у присуству полицајаца, који нису реаговали.

Павловић је у емисији Н1 Студио Ливе оценила да последњи случај показује да сусрети Вучићевог сина и Видојевића нису случајни.

Н1 Београд

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар