Почетна » ССП: У центру Ниша освануле немачке заставе, додворавање Вучићу

ССП: У центру Ниша освануле немачке заставе, додворавање Вучићу

од admin
0 коментар

 

Из нишког одбора ССП-а упитали су тим поводом градоначелницу Ниша Драгану Сотировски који је повод да качење немачке заставе у центру Ниша.

„Шта се слави – долазак немачке канцеларке Ангеле Меркел у Београд, преузимање дела отпуштених радника ‘Шинвона’ у немачки ‘Леони’, где ће радити за 300 евра, или смо опет ‘победили’ Немачку по расту бруто домаћег производа у другом кварталу? Колико су немачке заставе коштале грађане Ниша“, питају из ССП-а у Нишу.

Додају и да Ангела Меркел неће посетити Ниш, те да није познато зашто се каче заставе друге државе.

„Зна се када се по протоколу истиче застава неке друге државе, а колико смо упознати, Ангела Меркел неће посетити Ниш током боравка у Србији. Остаје питање има ли краја подаништву градске власти и додворавању градоначелнице врховном поглавару Вучићу. Срамота је што се градоначелница оволико понижава, недопустиво је што о протоколу током посете страних званичника и о својој држави ништа не зна, а неопростиво је што брука све Нишлије“, наводи се у саопштењу ССП-а.

Немачка канцеларка Ангела Меркел стиже у званичну посету Србији где ће се састати са председником Србије Александром Вучићем. Тим поводом су у Београду истакнуте заставе Немачке. Пажњу јавности привукла је она на београдској Генекс кули

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар