Почетна » БРУКА ГУБИТНИКА Додик прети Бањалучанима и Станивуковићу!

БРУКА ГУБИТНИКА Додик прети Бањалучанима и Станивуковићу!

од admin
0 коментар

 

Милорад Додик, председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) рекао је данас на конференцији за новинаре да неће опростити грађанима Бањалуке који нису указали поверење изборном кандидату из те партије, Игору Радојичићу.

– Он (Драшко Станивуковић) је рекао да ће пензионери и ђаци добити бесплатан градски превоз. Ту ћемо одлуку одмах подржати, нека предложи, ал’, да видимо како ће финансирати, да видимо како ће субвенционисати градско грејање које смо ми финансирали годинама. Зашто би ми то радили, имамо и других општина где треба помоћи да се греје – рекао је Додик.

Претње, дакле, по Вучићевом моделу. Додиковог ортака…

Подсећамо, на локалним изборима у Бањалуци јуче је победу однео заједнички кандидат Партије демократског прогреса (ПДП) и Српске демократске партије (СДС) Драшко Станивуковић.

 

– Прекинућемо све инвестиције са републичког нивоа док не видимо на који ће се начин град даље политички развијати. У сваком случају мислим да је ово велика грешка оних који су сматрали да имају своје право на овај начин… Ја им нећу опростити ово што су урадили Игору. Ово није никаква претња, то је мој лични став. Имам право на то. Узећу свако бирачко место и где је год добио градоначелник, нека иде па он решава. Ми нећемо више. Демократија, шта ћеш… – додао је Додик.

Бањалучани су после ових речи Додика на потезу… И Станивуковић.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар