Почетна » СНС и СПС настављају сарадњу и у будућности

СНС и СПС настављају сарадњу и у будућности

од admin
0 коментар

 Одржали смо састанак са представницима СПС, разговарали о будућим активностима, о политици коју треба да водимо и како Србија треба да изгледа у наредном периоду, рекао је Вучић.

Додао је да су договорили формирање сталне радне групе између две политичке партије које би требало да раде на усаглашавању свих политичких процеса, од политичког деловања, до сарадње у самом изборном процесу, медијског представљања, резултата које су заједнички направили и до онога шта желе да ураде.

„Договорили смо и припрему политичког споразума за будућност како после избора да делујемо заједнички, како да осигурамо наставак промена“, рекао је Вучић.

Каже да је важније од свега да постоји добра воља у обе политичке партије да наставе са сарадњом, да она буде продубљена и да донесе много доброг грађанима Србије.

Нагласио да је то што ће партије да раде једну или другу ствар није важно, већ да је важно шта ће то донети грађанима.

„Верујем да наши разговори иду у најбољем могућем смеру, сарадња ће бити настављена, а у ком облику и којим форматима одлуке ћемо доносити у наредном периоду и о томе ћемо вас обавештавати“, рекао је Вучић.

Вучић је додао и да су наставили припреме за скупштину СНС, која ће бити одржана 13. новембра, и рекао да ће тада бити представљен документ „Србија 2030. године“, са планом и програмом те странке.

„Сматрам да је важно да пред људе изађете са извештајем о ономе што сте урадили, али и са вашим плановима и програмима за будућност“, оценио је Вучић.

У делегацији СНС били су Александар Шапић, Дарко Глишић, Милош Вучевић, Миленко Јованов и Марија Обрадовић, а накнадно се прикључила и премијерка Ана Брнабић.

Социјалисте, поред Дачића, заступали су Александар Антић, Душан Бајатовић, Владан Заграђанин, Жарко Обрадовић, Ђорђе Милићевић и Новица Тончев.

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар