Почетна » (ВИДЕО) Новосадски сајам пун људи, сумња у још један кол центар СНС

(ВИДЕО) Новосадски сајам пун људи, сумња у још један кол центар СНС

од Други Пишу
0 коментар

Покрет Крени-промени објавио је да се Новосадски Сајам данас користи као кол центар Српске напредне станке. Како се може видети на снимку, унутра се нелази више десетина, углавном млађих људи, који седе за радним столовима. После неколико снимака објављеним на друштвеним мрежама, на том месту су се појавили младићи обучени у црно, који су облепили стакла како више не би могло да се види шта се унутра дешава.

„Новосадски Сајам је претворен у СНС цалл центар. Управо смо их посетили, али су закључани са свих страна“, наводи се у опису снимка који је Крени-променио објавио на Инстаграму.

Додају да се ту налазе стотине СНС активиста.

 

Снимак са истог места објавио је и Миран Погачар. Он је уснимио и групу младића која је ушла у халу сајма. Они носе качкете и преко лица су ставили заштитне маске како не би били препознатљиви.

Заменик предсендика ГИК-а Милован Сијаков изјавио је да нема информације о томе шта се дешава у „Мастер центру“ Новосадског сајма, и да је то ван надлежности ГИК-а.

Полиција пребацује надлежност

Интервентна јединица полиције дошла је на Новосадски сајам по позиву представника опозиције и активиста, због сумње на организовани кол центар Српске напредне странке у Новосадском сајму, али и због претњи које су упућене активистима од непознатих људи.

За сада су полицајци из интервентне јединице који су први дошли на терен, при доласку, пребацили надлежност на новосадску полицију, јавља репортерка Н1.

Једно полицијско возило је убрзо потом стигло, али су након кратког разговора са активистима и представницима опозиције, поново пребацили надлежност на интервентну јединицу.

Тренутно се на терену код Новосадског сајма налази три возила интервентне јединице, док једно возило обичне полиције више није на терену.

Ситуација слична овој у Новом Саду десила се и у Београду у Спортском центру Бањица, где је екипа Н1 затекла активисте СНС који су тврдили да су спортску салу закупили због дружења.

Касније су се на истом месту појавили и директор ПИО Фонда Реља Огњеновић, као и директор Спортског центра, који су показали уговор о закупу сале. Огњеновић је рекао да је ту смештен кол центар СНС.

Foto N1

Н. В. О.  Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар