Почетна » ВЛАДА ОДЛУЧИЛА: Ребић нови директор полиције

ВЛАДА ОДЛУЧИЛА: Ребић нови директор полиције

од admin
0 коментар

Влада Србије изабрала је на данашњој седници Владимира Ребића за новог директора полиције, саопштило је Министарство унутрашњих послова, уз напомену да је Ребић до сада био вршилац дужности директора

Влада Србије изабрала је на данашњој седници Владимира Ребића за новог директора полиције, саопштило је Министарство унутрашњих послова, уз напомену да је Ребић до сада био вршилац дужности директора.

Владимир Ребић рођен је 9. јануара 1967. године у Ужицу. Средњу правно–биротехничку школу завршио је у том граду, а 1991. године дипломирао је на Правном факултету у Београду.

У Министарству унутрашњих послова ради од августа 1992. године, а почео је у тадашњем Секретаријату унутрашњих послова у Ужицу, где је радио на инспекцијским и управним пословима безбедности саобраћаја.

Од 1996. до 2002. године обавља послове шефа Одсека за инспекцијске и управне послове СУП Ужице, након чега прелази у Управу саобраћајне полиције да ради на обуци саобраћајне полиције.

Јануара 2010. године постаје заменик начелника Управе саобраћајне полиције и у нарадне четири године координира активности саобраћајне полиције на доношењу подзаконских аката у циљу имплементирања новог Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

За начелника Управе саобраћајне полиције именован је 20. јуна 2014. године, а захваљујући постигнутим резултатима и одличном професионалном раду именован је и за вршиоца дужности директора полиције, пише у саопштењу.

ФоНет/Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар