Почетна » ВЛАДА У РАСУЛУ! СМС-ови Зоране Михајловић доказују да је СНС у проблему!

ВЛАДА У РАСУЛУ! СМС-ови Зоране Михајловић доказују да је СНС у проблему!

од admin
0 коментар

Народни посланик и лидер Јаке Србије Саша Мирковић након што је потпредседница Владе Зорана Михајловић даменатовала да му је упутила упозорење да је угрожен и да се чува, објавио је данас принтскринове телефонске преписке са, како наводи, министарком Михајловић.

Поводом званичног саопштења потпреседнице Владе Србије Зоране Михајловић, које је јуче упућено медијима, огласио се лидер Покрета Јака Србија Саша Мирковић.”Овим саопштењем потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић је показала да је лицемер, а и да злоупотребљава функцију у партијске сврхе, што је иначе обичај у СНС против ког сам се побунио. Зорана мора сад да показује лажну лојалност као и многи други који се плаше за своје функције, преноси МојаТВ.

За разлику од ње, ја сам часно поднео оставку и отишао из СНС оног тренутка када сам схватио шта се ради. Не могу да стојим и аплаудирам Вучићу, а да га псујем и мрзим, као већина потпредседника СНС, укључујући и Зорану. Тако раде и са свим осталим људима.

Такође, желим да обавестим Зорану да Јака Србија иде на изборе само са неколико удружења грађана и немамо везе са ДС или УРС где је она поникла”, каже народни посланик и лидер Јаке Србије Саша Мирковић.

(МојаТВ/Бета)

Можда ти се свиди

Оставите коментар