Почетна » ПРЕОКРЕТ КОД НАПРЕДЊАКА У ГРОЦКОЈ ! Влашковић ипак постаје председник?!

ПРЕОКРЕТ КОД НАПРЕДЊАКА У ГРОЦКОЈ ! Влашковић ипак постаје председник?!

од admin
0 коментар

Наиме, према сазнањима Жиг Инфа, готово је извесно да ће након увођења повереништва СНС-а у Гроцкој на место председника овог одбора доћи Дејан Влашковић из Калуђерице.

Подсетимо се, Дејан Влашковић из Калуђерице је  власник више фирми. Он је одавно финансијер ове странке и није се бавио раније политиком. Помагао је финансијски многе пројекте на територији ГО Гроцка, међутим није се због тога истицао, шта више, Влашковићеве заслуге много пута је преузео Симоновић.

Оно што би можда занимало јавност у Гроцкој јесте информација да се Влашковићев тим састоји од високошколованих лица свих профила. Није искључено да ће у тиму бити и оних који су били у претходном саставу Општинског одбора СНС-а Гроцка али који нису могли доћи до изражаја са својом способношћу због Драгољуба Симоновића.

Према истраживању Жиг Инфа, већина одборника у Гроцкој дала је подршку Влашковићу. Поред локалних чланова СНС-а, подршка Влашковићу стиже и од народних посланика као и других функционера из врха странке.

Како истичу наши саговорници, кључно је да ће нови одбор са новим председником пратити политику председника Александра Вучића и СНС-а и додају да оно што је повереник  Милосав Миличковић започео, Влашковић ће са својим тимом завршити а бивши председник Симоновић је за њих завршена прича која ће епилог добити на суђењу које је започето.

Информација да ће Влашковић постати нови председник није обрадовала све чланове и одборнике СНС-а у Гроцкој. Неколицина Симоновићевих људи на челу са њим започела је кампању врбовања осталих одборника како би успели да сакупе њих 18 и тако самостално формирали власт у Гроцкој (35 одборника у Гроцкој, 18 је већина). Други се пак надају да ће у Гроцкој доћи до принудне управе. Међутим, сасвим је извесно да је врх напредњака већ донео одлуку да Влашковић буде нови председник ОО СНС-а у Гроцкој.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар