Почетна » Вучић: Изостаје подршка због личних анимозитета

Вучић: Изостаје подршка због личних анимозитета

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да није добро да у једном делу елите чак и мере које су најбоље и најздравије не наилазе на подршку, због личних анимозитета.

Вучић је, одговарајући на питања новинара, на кога је мислио када је рекао да нема подршке од одређеног дела друштва, од дела елите, објаснио да је мислио на део људи који подржавају овакав курс Србије, а који због политичких односа и нетрпељивости према њему лично и странци коју води, имају другачији однос према држави.

„Сматрам да то није добро, чак и оне мере које су најбоље и најздравије не наилазе на подршку само из тог разлога. Не жалим се и не кукам, просто кажем да бисмо могли више посла да завршимо“, рекао је Вучић.

Како је додао, те подршке нажалост нема, али „морамо да гурамо даље“.

Он се осврнуо и на неколико заказаних протеста у наредним данима, рекавши да је то доказ демократске природе друштва, али би волео да види да они нешто ураде, а не само да протествују.

Али ни они не треба да брину, поручио је премијер, јер ћемо радити и за њих. Како је рекао, завршићемо и железару и ФАП и Азотару…

На питање да ли има шта да каже на јучерашње формирање владе у сенци од стране ДС-а, Вучић је кратко одговорио: „Ништа“.

 

(tanjug)

Можда ти се свиди

Оставите коментар