Почетна » Вучић: Не смета ми кад кажу да смо сендвичари, ја волим сендвиче

Вучић: Не смета ми кад кажу да смо сендвичари, ја волим сендвиче

од admin
0 коментар

 

Он је рекао да Савез за Србију нема ни десет одсто подршке грађана, и да „смо у проблему“ ако ће тај проценат да прави проблем у држави.

„Испред било ког села скупим више људи“, рекао је Вучић.

Вучић је навео да је погрешио када није хтео да говори о броју људи на протестима и да ће од сада то радити, како не би било преваре.

 

Он је додао да има добрих људи који су против власти, али и оних који су заведени и који су поверовали у лажи да може да се живи без рада.

„Саслушаћу народ да чујем шта имају против. Хоћу то да променимо“, рекао је Вучић.

Вучић је рекао да ће данас „цео дан бити на свом радном месту“.

„Неће постићи ништа сем дреке и буке“, рекао је Вучич за ТВ Пинк и изразио наду да ће разумети потребу да се разговара у парламенту.

Председник Србије позвао Жељка Митровића на митинг 19. априла у Београду

Према његовим речима, 19. априла неће бити шетње, већ се сви стајати, само да би се видело колико је људи окупљено, преноси портал ТВ Пинк.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће на митингу 19. априла у Београду позвати народ на јединство и уједињење јер Србију очекује много проблема.

„Ми нећемо да се кријемо на митингу 19. априла. Нећемо да шетамо јер тако заузимамо улице. Ми ћемо да стојимо да покажемо колико нас има. Да се изброји свака глава. Они кажу да смо ми ‘сендвичари’, мени то не смета, ја волим сендвиче“, рекао је Вучић за телевизију Пинк.

„И ди-џеј Жекс, ако буде хтео да се придружи код нас је добродошао“, поручио је Вучић и додао да ће Митровић на митингу направити „карневалску атмосферу са својим пријатељима“.

Вучић је гостујући на телевизији Пинк казао да не жели да одговара на захтеве опозиције јер он није „фонтана жеља“.

„Ми нисмо фонтана жеља која ће да испуњава њихове жеље“, поручио је Вучић.

Он је казао да на митингу који ће организовати у Београду неће бити никаквог насиља за које је оптужио опозициони Савез за Србију.

„Ту насиља никаквог неће бити, нећемо никога да опкољавамо, ни у чије куће нећемо да улазимо, знакове нећемо да чупамо“, рекао је он.

Вучић је казао да ће 27 мушкараца који су пешке кренули са Косова и Метохије на тај митинг бити поред њега на бини и обратити се окупљеним грађанима.

„Да нисам председник и ја бих дошао у мајици ‘И ја сам сендвичар’ иако сам завршио све школе, али пошто сам председник Републике доћи ћу у оделу“, рекао је Вучић.

Он је додао да је гостујући на ТВ Пинк подигао гледаност и рејтинг тој телевизији и казао да воли Радио-телевизију Србије јер како је оценио „имају пристојан програм“.

„Батинаши и хулигани упали у општину Страи град“

Вучић је навео да су јутрос око 5 сати батинаши и хулагани упали у општину Стари град и избацили одборнике СНС, док је хитна помоћ у Параћину једва успела да пружи помоћ једном одборнику који је дијабетичар.

СНС: Одборници наше странке јутрос избачени из Општине Стари Град

Он је за ТВ Пинк подсетио да Обрадовић има право да уђе у Скупштину Србије, јер је посланик, а синоћ је имао план да уђе у Скупштину и започне штрајк глађу. Подвлачи да је држава својим односом према њима показала да је изнад њих.

„Раде шта стигну, а за мене су ове слике од јутрос упозорење. Мислим да се ништа неће догодити, јер једва чекају да шетају, тада се чини да их је више. Јуриће у шетње, говориће им нестраначки па страначки лидери, изнеће захтеве да се смени управа Јавног сервиса, па РЕМ и Оливеру Зекић која је скупила храбрости и сама сишла пред фашисту Обрадовића и тајкуне Ђиласа и Јеремића. Зато мора да плати по сваку цену. Онда ће рећи да то није због РЕМ-а, већ због Пинка. Ипак, они немају садржај сем оног да певају кад се жена онесвести, да краду и чупају знакове, прете шамарчинама“, истакао је председник Србије за ТВ Пинк о најављеном протесту опозиције.

Истакао је да га брину мотке које су, по дојави, пронађене у Основној школи „Дринка Павловић“ у Косовској улици у Београду, наводећи да су оне пронађене највероватније за напад на Савез за Србију.

Хтели би то да препишу режимским батинашима и да они испадну жртве. Мислим да то људи разумеју и зато смо их позвали 19. априла да покажемо да нам то не треба, да то ничему не служи, рекао је Вучић.

„Србија заиста демократска земља“

Коментаришући дешавања у Параћину, Вучић је рекао да је Саша Пауновић забранио лекарима да помогну легално и легитимно изабраном одборнику, само зато што му се не допада став тог одборника.

– Упркос томе, ови људи не желе да учине ништа лоше, да буду насилни. Не знам шта на дешавања у Параћину да кажем. Ово само показује колико су уплашени за своју власт, исфрустритани су и зато и говоре о тако великом митингу. Данас ћемо вам у главу рећи колико је људи било, а покушаћемо исто тако да кажемо колико ће бити 19. априла људи у Београду, рекао је Вучић.

Запитао је шта би било да је неко из његове владе урадио то што је урадио Пауновић. Ово, каже, говори о њиховој природи која је диктаторска. Једино им је преостало да оне који деморкатски управљају земљом назову диктаторским владарима

– Код нас нико није ухапшен, док је рецимо 8.000 приведено у Француској. Ово показује да је Србија заиста демократска земља. У општини Стари град на власти је Ђиласов Бастаћ који би да глуми много јаког типа, а није сасвим сам. У Параћину и у Шапцу су такође на власти и тамо је велики притисак! Наши посланици су целу ноћ седели у Скупштини Србије и чували институцију Парламента. Да они нису унутра, ови би упали! Наши одборници су ту и показују како се демократским методама бори против насиља, истакао је он за ТВ Пинк.

Бета/ Данас Онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар