Почетна » Вучић: Никада нисам био леп, а сада не личим ни на шта

Вучић: Никада нисам био леп, а сада не личим ни на шта

од admin
0 коментар

Веома тежак период је пред нама што по мом лицу можете да видите. Никад нисам био нарочито леп, али сад баш не личим ни на шта, рекао је премијер Александар Вучић на данашњој конференцији за новинаре, илуструјући тиме забруинутост над оним што очекује Србију.

Он је навео да ће наредних месец дана бити тешко за Србију и да ће разговори Београда и Приштине 23. јула у Бриселу бити тешки, наводећи да се ствари компликују у региону. Вучић је додао да синоћ нису успели разговори о Македонији, да је европски комесар Јоханес Хан отказао посету БиХ.

– Ствари на Западном Балкану се веома компликују, постоје велики унутрашњи проблеми на Косову, то постоји у Македонији, у Босни су све већа трвења. Хрватска 5. август жели да слави када ми будемо плакали. Са свим морамо да се суочимо и превазиђемо – додао је Вучић и нагласио да ће Влада доносити одлуке у интересу грађана, а не у интересу популарности.

Он је додао Србија не сме да одговара на потенцијалне провокације из региона.

Вучић је позвао грађане на потпуно јединство јер у наредним данима и месецима мора да се очува пуна политичка стабилност да би могла да се унапреди економија и обезбеди сигурна будућност.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар