Почетна » Вучић отказао долазак у Калуђерицу

Вучић отказао долазак у Калуђерицу

Вучић због разговора са Србима са КиМ отказао све обавезе из кампање

од Други Пишу
0 коментар

У Палати Србија завршена је седница Савета за националну безбедност, јавља Н1. После седнице почео је састанак председника Србије Александра Вучића и са Србима са Косова и Метохије. Вучић је због разговора са Србина са Косова и Метохије отказао све обавезе које се односе на изборну кампању, потврђено је Данасу у кабинету председника.

Како преносе београдски медији, разговор са Србима са КиМ би због озбиљности ситуације могао да потраје дуже од предвиђеног, па су отказани Вучићеви говори на преизборним скуповима у Јакову, Железнику и Калуђерици.

Обраћање председника Србије, Александра Вучића, очекује се око 15.30 часова.

Осим председника Вучића, јавности ће се обратити и представници Канцеларије за Косово и Метохију.

Како су јуче писали медији теме састанка ће бити актуелне, од одбијања косовског премијера Аљбина Куртија да се избори одрже на КиМ, претњи санкцијама Србији и односа према НИС-у и набавци нафте за српско тржиште до анализе свих дешавања, а посебно имајући у виду кризу са снабдевањем основним животним намирницама у Европи.

Камерама је уочи седнице било омогућено да сниме почетак Савета за националну безбеност којој су присуствовали премијерка Ана Брнабић, министар одбране Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова Александар Вулин, доскорашњи председник Скупштине Ивица Дачић, као и други званичници и представници безбедносних структура.

Можда ти се свиди

Оставите коментар