Почетна » Вучић поново у Калуђерици, канализација никако

Вучић поново у Калуђерици, канализација никако

Да ли ће председник Србије у уторак посетити ово место?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према незваничним сазнањима Жиг инфа, председник Србије и Српске напредне странке, Александар Вучић требао би у уторак 22.03.2022. године у току предизборне кампање посетити Калуђерицу.

Према истим сазнањима, скуп би требао бити код Дома здравља, а Вучићев долазак се очекује између 17 и 18. часова. Како кажу наши извори, за тај дан одређене су квоте, односно сваки Месни одбор напредњака је добио задатак да мора да доведе одређени број људи на тај скуп.

Подсетимо се, пред градске изборе 2018. године Вучић је такође одржао предизборни митинг у Калуђерици.
Грађанима Калуђерице Вучић је тада. између осталога, поручио да ће врло брзо бити извршена санација Калуђерачког потока, направљен колектор, да ће бити направљено шеталиште, као и „да ће се кренути у санирање и изградњу секундарне канализационе мреже“.

„То би значило да до 2022. године – почетка 2023. свако домаћинство у Калуђерици има канализацију. То је нешто што морамо да урадимо и то је наша обавеза“ рекао је Вучић и додао да су „велики пројекти важни, али су ово ствари које су од великог значаја за грађане који ту живе“.

Вучић је тада рекао и да ће у Калуђерици бити изграђен вртић „вероватно у дворишту старе школе“, да ће бити уређен пут и додатно реконструисана Улица Војводе Степе, а навео је и да је у Гроцкој асфалтирано 120 километара улица, а у Калуђерици 12,5.

Такође, у јануару 2019. године, када је ухапшен тадашњи председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић осумњичени као налогодавац за паљење куће нашем новинару Јовановићу, Вучић је изјавио да ће врло брзо посетити ГО Гроцку и да ће поразговарати са мештанима, како би увидео у чему је проблем.

Сутра или прекосутра ићи ћу у Гроцку да покушам да се обрати грађанима и да се формира власт која ће им служити, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић на питање новинара о ухапшеном председнику те општине Драгољубу Симоновићу.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Фото: Тањуг/Зоран Жестић

Можда ти се свиди

Оставите коментар