Почетна » ВУЧИЋ ПРИЗНАО Градске власти иза рушења у Савамали

ВУЧИЋ ПРИЗНАО Градске власти иза рушења у Савамали

од admin
0 коментар

Иза догађаја у Савамали стоје највиши органи градске власти у Београду и они ће сносити одговорност, изјавио је данас председник Владе Србије Александар Вучић.

Вучић је на конференцији за новинаре рекао да неће износити детаље, већ ће то урадити тужилаштво и полиција када за то буду спремни, преноси Фонет.

Задовољан сам разговорима о будућој Влади Србије

Задовољан сам разговорима које сам почео о будућој Влади Србије, пре о њеном раду него о саставу, изјавио је данас мандатар за састав Владе Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић.

Уверен сам да ћемо имати рационалну и нормалну атмосферу у политичком животу, али многи не могу да науче да живе у променама, оценио је Вучић на конференцији за новинаре у Скупштини Србије.

Неки не могу да прихвате резултате које добијамо и који указују на напредак Србије јер морају да потру 20 година свог друштвено-политичког деловања, додао је он.

Даћу све од себе и потрудићу се да лично утичем на стварање боље атмосфере. Има и оних који никад нису хтели озбиљно да разговарају, истакао је Вучић, преноси Фонет.

(politika)

Можда ти се свиди

Оставите коментар