Почетна » ВУЧИЋ ШАКОМ О СТО: Сменићу поједине министре за дан!

ВУЧИЋ ШАКОМ О СТО: Сменићу поједине министре за дан!

од admin
0 коментар

Реконструкција се неће развлачити као шпанска серија, тражим одговорност пре свега од себе и свих чланова Владе, поручио Вучић.

Премијер Александар Вучић најавио је јуче реконструкцију свог кабинета, не прецизирајући кад ће се то догодити, али је нагласио да ће она бити завршена за један дан.
– Кад буде реконструкције, видеће се зашто нисам задовољан неким министрима. Реконструкција се неће развлачити као шпанска серија – рекао је Вучић током обиласка Смедерева, где је присуствовао полагању камена темељца за нову производну халу у индустријској зони тог града.
Шеф српске владе истакао је да тражи одговорност пре свега од себе и свих министара.

Хтели да ми напакосте

– Важно је да видимо какви су резултати и како смо успели. Наравно да ће бити одговорности министара чијим радом нисмо задовољни и моје одговорности у правом смислу те речи – нагласио је Вучић.

Истакао је да, кад говори о својој одговорности, жели да убрза процес пошто зна да је прича о паду хеликоптера била смишљена због њега јер је постојала намера да се искористи погибија људи да се напакости њему.
– Што се одговорности тиче, бићете задовољни. Знам колико сам одговоран, као и колико рада и труда улажем – поручио је и додао су покренуте веома озбиљне, темељне економске реформе, које су Србији отвориле сва врата у свету.

Мед, млеко и сузе

– Не дајем оцене. Много рада, труда и енергије смо уложили, тешке прилике смо затекли и много тога се догодило што је било тешко за нашу земљу, од поплава, украјинске кризе, многих других тешких ствари. Оно што нам отвара врата свуда у свету није наша политичка позиција, то су само економске реформе и не постоји ниједан стручни човек у свету који то не признаје – подвукао је Вучић.

Подсетио је да у експозеу није обећавао куле и градове, мед и млеко, већ да ће зарад бољитка бити проливено много суза.

Резултати истраживања

Иначе, у првих годину дана Владе учинак премијера Вучића грађани су оценили 4,1, док су на другом месту, са 2,8, министри Ивица Дачић и Зорана Михајловић. То су подаци истраживања агенције „Фактор плус“ поводом годишњице рада Владе, која је сутра.

ОЧЕКИВАЊА

„Телеком“ – од продаје се очекује три милијарде евра

„Железара Смедерево“ – паљење друге пећи у року од три месеца

ЕУ – отварање првих поглавља у јуну или најкасније у септембру

Рез плата у јавном сектору – Није се одустало од смањења највиших плата у јавном сектору

резултати полиције – никад већи, брига због случаја „Беко“

 

(kurir)

Можда ти се свиди

Оставите коментар