Почетна » ВУЧИЋ У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ ЗАТРАЖИО ФЛАШИЦУ ВОДЕ, ПА ЗАБРИНУТО ПОРУЧИО: Доктори, проверите да ли имам шећер, само воду пијем! ВИДЕО

ВУЧИЋ У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ ЗАТРАЖИО ФЛАШИЦУ ВОДЕ, ПА ЗАБРИНУТО ПОРУЧИО: Доктори, проверите да ли имам шећер, само воду пијем! ВИДЕО

од admin
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас припремне радове доградње, реконструкције и адаптације централног објекта Клиничког центра Србије, након чега је уследило обраћање јавности шефа државе.

Непосредно пре него што ће прећи на одговоре на питања присутних медијских екипа, председник Вучић је затражио флашицу воде, а затим и јавно изразио забринутост за своје здравствено стање.

„Ви, доктори, проверите да ли имам проблема са шећером или нешто друго, само воду пијем. А и није неки проблем“, ипак је са осмехом поручио шеф државе, те се посветио новинарима који су имали бројна питања.

Историјат изградње Клиничког центра

Прва одлука о изградњи КЦС донета 1973. године, да су радови почели 1976. године, а да је зграда Поликлинике отворена 1987. године. Милика Ашанин је рекао да ће се пројекат одвијати у две фазе, да ће прва фаза трајати 36 месеци и да ће већ у тој фази бити добијена значајна здравствемна инфраструктура док ће у другој фази бити направљена озбиљна инфраструктура у оквиру које ће бити добијено 1200 кревета, од тога 200 за интензивну негу, 72 у дневној болници.

Директор Канцеларије за управљање јавним улагањима Марко Благојевић рекао је да је почетак пројекта велики дан за Србију и да после 12 година чекања почиње обнова.

Подсетимо, председник Вучић је и у уторак, током обиласка Војно-техничког института у Жаркову, одговарајући на питања новинара о Космету и речима Ангеле Меркел да је разграничење на Косову завршено, показао видну узнемиреност и од сарадника који су стајали иза њега затражио воду.

 

Курир.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар