Почетна » ВУЧИЋЕВ ГОРИЛА ПОСТРОЈАВА И НАРОД И ПОЛИЦИЈУ: Погледајте како СНС батинаш малтретира грађане на Теразијама! (ВИДЕО)

ВУЧИЋЕВ ГОРИЛА ПОСТРОЈАВА И НАРОД И ПОЛИЦИЈУ: Погледајте како СНС батинаш малтретира грађане на Теразијама! (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Он све време говори: „Назад, назад!“, а у једном трену показује на фотографа и говори „Онај тамо с наочарима!“

Данашњи Курир објавио је да је међу нападачима на новинаре и грађане током инаугурације новог председника Александра Вучића човек који прати Вучића у корак.

Према наводима овог листа, он је готово на свим Вучићевим скуповима, па и у обиласку Горњег Милановца пре само два дана пратио Вучића.

Оно што смо такође нашли јесте снимак „обрачуна на Теразијама“, где су се СНС присталице сукобиле са припадницима контрамитинга, који су они незадовољни Вучићевим избором организовали 31.маја, и на ком се види да овај човек организује „живи зид“ којим су противници Вучићевог режима требало да буду заустављени, виче, постројава људе, а припадници полиције све то мирно гледају!

Он све време говори: „Назад, назад!“, а у једном трену показује на фотографа и говори „Онај тамо с наочарима!“.

Погледајте снимак од 01:59:

 

Захтев МУП-у: Идентификујте нападаче!

Прво основно јавно тужилаштво у Београду послало је у уторак Министарству унутрашњих послова захтев за прикупљање обавештења о случају напада на новинаре током митинга Српске напредне странке на дан заклетве председника Александра Вучића, рекла је Данасу тужилац Александра Ђенадић.

Ђенадић је рекла да се од МУП тражи идентификација лица са фотографија које су достављене као доказни материјал за напад на новинарку Данаса, али и на остале новинаре који су тог дана доживели неки вид насиља од обезбеђења митинга СНС.

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар