Почетна » Вукашин Баћина:ЧУВАРИМА КУТИЈА ВЛАСТ ОДБИЈА ДА ИСПЛАТИ НОВАЦ

Вукашин Баћина:ЧУВАРИМА КУТИЈА ВЛАСТ ОДБИЈА ДА ИСПЛАТИ НОВАЦ

од Други Пишу
0 коментар

Чуварима кутија испред ГГ „ВУКАШИН БАЋИНА-ЗА БОЉУ ОПШТИНУ СЕЧАЊ“ власт одбија да исплати новац. Једино чуварима кутија испред ГГ „Вукашин Баћина-За бољу општину Сечањ“ нису исплаћене дневнице за рад у бирачким одборима на локалним изборима одржаним 3 априла у Сечњу. 

Напомињемо да су контролорима испред листи власти још пре две недеље исплаћене дневнице.

-Цео изборни процес наша ГГ је прошла невиђене опструкције и нападе, од самог процеса прикупљања гласова, хапшења носиоца листе, па све закључно са изборним даном. Наша екипа и људи повезани са нама доживели су озбиљне притиске у кампањи.

Јасно нам је да наш двоцифрен резултат и негативан одговор на јавни позив СНС Сечањ да уђемо у власт са њим да је изазвао додатни револт у редовима напредњака, али је потпуно неприхватљиво да се сада свете преко наших контролора који су поштено и ревносно радили свој посао на изборима.

Захтевамо да се у најкраћем року заустави дискриминација наших контролора и да им се исплати новац у складу са законом, а све ово нашој групи само нам је још већи мотив да настави да критикује криминалну власт СНС-а у Сечњу, наводи се у саопштењу Вукашина Баћине.

 

Вукашин Баћина
председник ГГ Вукашин Баћина-За бољу општину Сечањ и шеф одборничке групе у Скупштини општине Сечањ

Можда ти се свиди

Оставите коментар