Почетна » Вулин: Цецин концерт за добробит грађана

Вулин: Цецин концерт за добробит грађана

од admin
0 коментар

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин није желео данас да коментарише поједине наводе да влада финансира концерт за дочек православне Нове године у Нишу, рекавши да то није питање за њега и да о томе не зна ништа.

– Мораћемо да видимо да ли смо дали неки новац, да бисмо били релевантни. Све што радимо, радимо за добробит наших грађана, казао је Вулин новинарима коментаришући наводе да влада финансира новогодишњи концерт Цеце Ражанатовић у Нишу.

Откад се Цецини концерти тумаче као нешто што је добро за народ?!

Упитан да ли мисли да би било боље да се новац да за помоћ неким социјално угроженима, Вулин је рекао да се то не може поредити и замолио новинаре да не праве такве паралеле.

– Сад покушавате да направите неке паралеле, попут оних да се повећавају трошкови за странке, а не за нешто друго… Не може се то поредити, хајде да причамо о конкретним стварима и сагледамо буџет у целини, казао је Вулин.

Он је истакао да је веома задовољан буџетом који је одређен за министарство, наводећи да давања нису смањена, већ да надлежни покушавају да законским решењима повећају број корисника као и одређене надокнаде.

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар