Почетна » Вулин: Не сме министар заједно са Ђиласом да напада „Пинк“

Вулин: Не сме министар заједно са Ђиласом да напада „Пинк“

од admin
0 коментар

Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да је Србија слободна земља у којој се неће забрањивати ниједан програм, па ни ријалити, и да нико не сме да изједначава власника ТВ Пинк Жељка Митровића и Драгана Ђиласа који је увео ријалити програме.

Коментаришšући актуелне ставове министра културе Владана Вукосављевића о забрани ријалити програма, Вулин је у изјави за ТВ Пинк навео да члан Владе заиста не би смео да са Ђиласом напада Телевизију Пинк или било коју други телевизију.

Ministar kulture Vladan Vukosavljevicć je kritikovao rijaliti programe

– Морао је прво да се огради од тих који га подржžавају, ако је то његов став, и не можžе члан Владе да буде на истој страни са Ђиласом – рекао је Вулин.

Он је додао да власник ТВ Пинк Жељко Митровић није ништа приватизовао у овој земљи, већ је правио све сам, те ако његов ријалити програм успе – одлично, а ако не успе, „кога је брига“.

– Он је своје паре дао, сам је ризиковао, излази на тржиште и бори се да преживи. Ђилас је узео Пионирски град, није он купио земљу па направио нешто. Узео је Пионирски град, државно земљиште, отео од деце Београда и направио простор где је снимао Великог брата, а Жељко Митровић то не ради – навео је Вулин.

Dragan Đilas

Министар одбране сматра да Вукосављевић не сме да изједначава Митровића са Ђиласом, нити сме да у име Владе прети и забрањује било коме било шта.

За њега су , како је истакао, много већа опасност од риалитија – пљачкашšке приватизације, које су, како је навео, спроводене у Србији, политика изручивања Србије свакоме ко затражžи да буде изручена.

– Гледајте Срби шšта год хоцете, ви сте одрасли људи. Докле вишšе да се понашšамо према нашšем народу као да је то народ недозрелих људи који само чека да се појави овај или онај политичар који ће га просветлити шта он треба да гледа – поручио је Вулин.

Тањуг/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар