Почетна » Вулин усликан без маске: Полиција терорише људе због снимка

Вулин усликан без маске: Полиција терорише људе због снимка

од admin
0 коментар

 

Вулина је на изласку из салона на Врачару уснимио један од станара оближње зграде, ни не слутећи да ће му сат времена касније на врата стана закуцати омања бригада полицијских службеника и инспектора, што у униформи, што у цивилу.

Филмска акција

“Као да лове Бин Ладена”, управо је тако било, прича он за портал Нова.рс.

Снимак је, како каже, направио јуче око 16 часова, да би непуних сат времена касније уследила права филмска акција.

“Сјурили су се у моју улицу и опколили зграду с четири патроле, џипом интервентне и инспекторима у цивилу. Као да сам последњи криминалац, опколили су зграду и лупали на врата комшијама у потрази за човеком који је снимао министра Вулина. Изгледа да је управо министар приметио да сам га снимио”, прича човек који ради своје безбедности жели да му не наводимо име.

Легитимисање без налога

Залупали су и на његова врата.

“Када сам им отворио, тражили су ми личну карту. Питао сам да ли имају налог за претрес, један ми је рекао да имају, други да немају, али да имају наређење да испитају ко је снимао министра Вулина, који је штићена особа. Кад сам питао на основу чега ми онда траже личну карту, рекли су: Нема проблема, можемо ми овде да чекамо довека и да ти тражимо личну карту чим изађеш на улицу”.

Тражили да обришем снимак

Рекли су му и да је Вулин штићена особа и да не сме да се слика ни с прозора стана.

“Кад су ми на крају, ипак, погледали личну карту и извршили одређене, како су рекли “провере”, један од њих ми је тражио да пред њима обришем снимак, а да он то својим телефоном сними. Мене како бришем снимак. Нисам пристао, па док су одлазили рекли су ми како им је Вулин након што су ме проверили рекао да ме не “притишћу”. Не знам како бих то прокоментарисао”, наводи наш саговорник и додаје да је ово крајње неодговорно понашање за које јавност треба да зна.

“Да не заборавимо, то се све дешава јуче, када смо имали око 2.400 новозаражених, а они нит носе маске, нит поштују мере, још нас и лове кад их ухватимо у томе”, закључује саговорник портала Нова.рс.

 

Нова

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар