Почетна » Заједно за Нови Сад: СНС застрашује запослене, почело прикупљање сигурних гласова

Заједно за Нови Сад: СНС застрашује запослене, почело прикупљање сигурних гласова

од Други Пишу
0 коментар

Градски одбор странке Заједно у Новом Саду саопштио је да је, према њиховим сазнањима, у Геронтолошком центру у Футогу и Дому здравља на Новом насељу почело прикупљање сигурних гласова од стране СНС-а.

„Листе под називима ‘Вукови твоји увек су уз тебе’и ‘Предаја није опција’ круже овим установама, а запосленима се одређују квоте и наређују рокови за прикупљање“, пише у саопштењу.

Додаје се и да су се јуче у Футогу листе за прикупљање делиле у сали за физикалну терапију, „а на Новом насељу је то наметнуто медицинским сестрама“.

„Наш одбор оштро осуђује све облике присиле који се спроводе над запосленима. Драги суграђани и суграђанке, не дозволите да вас политичке партије уцењују на вашем радном месту или ван њега“, пише у саопштењу одбор странке Заједно и додаје:

„Ако сте ових дана добијали спискове и квоте за прикупљање сигурних гласова, ако их будете добијали у данима пред нама, ако су вас застрашивали, претили отказом и смањењем плате – јавите се одбору Заједно! за Нови Сад. Ми ћемо вам обезбедити бесплатну правну помоћ и адвокате који ће вас заступати на суду“.

Случајеви се могу пријавити путем мејла ajednozans@gmail.com и путем контакт телефона 065/ 4181947.

Foto Zajedno za Novi Sad

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар