Почетна » Заплењен моторни чамац у власништву Милана Радоичића

Заплењен моторни чамац у власништву Милана Радоичића

од Други Пишу
0 коментар

Припадници Косовске полиције запленили су у Звечану моторни чамац у власништву бившег потпредседника Српске листе Милана Радоичића, потврдио је за КоССев заменик командира КП за регион север Ветон Ељшани.

„Ми смо данас добили информацију да се у Звечану налази моторни чамац који припада Милану Радоичићу, ми смо затим отишли тамо, пронашли чамац и потом га одузели“, прецизирао је Ељшани.

Чамац се налазио у објекту која је у власништву општине, додао је, преноси КоССев.

Ељшани, међутим, није могао да изнесе друге детаље о локацији, односно да прецизира да ли је реч о објекту локалне самоуправе при косовском или српском систему и где се тачно налази.

Нагласио је да осим чамца, ништа друго није пронађено.

Пловно возило је конфисковано по налогу тужиоца.

Косовска полиција је крајем септембра запленила и вилу Милана Радоичића на језеру Газиводе, док је уједно вршила претрес његове имовине у северном делу Косовске Митровице, где је заплењено више возила и других предмета. Ове акције против Радоичића предузете су свега неколико дана након сукоба групе Срба и Косовске полиције у Бањској, односно дешавања за која је Радоичић у међувремену преузео одговорност, те саопштио да напушта Српску листу.

Foto FoSSev

КоССев/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар