Почетна » ЗАВЕТНИЦИ ЗРЕЊАНИНА Докле ће грађани општине Сечањ бити изложени тиранији овог појединца?

ЗАВЕТНИЦИ ЗРЕЊАНИНА Докле ће грађани општине Сечањ бити изложени тиранији овог појединца?

од admin
0 коментар

Српски сабор Заветници ГрО Зрењанин, издали су саопштење које преносимо у целости:

Као што већ и сами знамо господин Предраг Милошевић Караси је ојадио општину Сечањ и проневерио милионе и милионе динара из ове мале и не тако развијене општине, постављамо питање докле?

Докле ће грађани општине Сечањ бити изложени тиранији овог појединца?

Уколико вас пут нанесе у овај прелепи део наше Војводине, нашег Баната и уколико упитате грађане ове општине за мишљење о свом председнику добићете следеће одговоре:

Он је један никоговић, ојадио је нашу општину, напунио је само своје џепове…Наравно, за општину Сечањ конкретно ништа није урадио,сем што је преко њених грађана напунио своје џепове.Присетимо се владавине господина Карасија која датира још од 2004. године и траје до дана данашњег.

Господин Караси је на челу ове општине пуних 13 година. Како се власт мењала тако је и господин Караси мењао боје својих политичких дресова, преко радикалског, демократског па све до актуелне власти.Сведоци смо разних обећања о бољем зивоту, разних причања о повећању извоза, повецању БДП-а, смањењу стопе незапослености и тако даље, а градјанима општине Сечањ треба само једно од свега тога, а то је хитна смена Карасија.

Сменом Карасија стајемо на крај корупцији у општини Сечањ, повећавамо могућност за остваривање бољег живота и неког опипљивог и видљивог напретка. Господин Караси се није два месеца појавио на своје радно место из лицних здравствених разлога, док његов заменик и свита окупљена око њега не држе састанке и редовна заседања у општини. Не раде ништа осим што троше новац општине Сечањ на своје личне ствари.

Ми из Српског сабора Заветници ГрО Зрењанин и из Народног слободарског покрета захтевамо од надлежних да по хитној процедури испитају тиранију господина Карасија, тражимо ревизију свих буџетских средстава која су била додељена општини Сечањ, тражимо да се ревизијом утврди тачан ток новца који је излазио из општинске касе,на шта је одлазио и где је одлазио и тражимо хитно процесуирање овог појединца који је својим бахаћењем ову општину довео до просјачког штапа. Такође најављујемо борбу свим легитимним средствима не би ли стали на крај овој тиранији. Пред лицем правде сви смо исти, тако каже чувена флуоскула, ми тражимо да се то и покаже на конкретном примеру

Можда ти се свиди

Оставите коментар