Почетна » Због недовољно гласова, гласање у СНС Гроцка ће бити јавно, почела и запошљавања

Због недовољно гласова, гласање у СНС Гроцка ће бити јавно, почела и запошљавања

Слаба подршка Пантелићу

од Жељко Маторчевић
0 коментар

У наредна два дана требало би да се одрже кључни избори у ОО СНС-а Гроцка, којег  предводи повереник Андрија Чупковић.

Данас ће Месне одборе имати Гроцка и Калуђерица који ће бирати своје председнике, док ће се сутра гласати за председника Општинског одбора СНС-а. Према речима наших извора, на Месним одборима напредњака биће тајно гласање, док ће се за избор председника ОО-а гласати јавно, јер Пантелић нема потребну већину.

Наиме, према истим изворима, да Пантелић нема довољну већину, свестан је и садашњи повереник Чупковић, те је одлучио да гласање за избор Пантелића, којег је претходно сам кандидовао без консултација са чланством, буде јавно. Тим потезом, Чупковић сматра да чланови неће смети гласати против Пантелића, јер су уплашени да ако се супротставе избору, могу остати без посла. Наводно, и сам Чупковић прича међу чланством да зна да Пантелић није добро решење, али да је његов избор стигао из врха странке.

Ове ситуације је свестан и садашњи председник ГО Гроцка, а и будући председник локалних напредњака, Драган Пантелић. Како би, колико толико, ублажио свој слаб рејтинг, недавно је издао налог да се запосли блиска пријатељица Радета Иветића из Калуђерице у ЈП „За развој ГО Гроцка“. Иначе, Иветић себе види као будућег председника МЗ Калуђерица, и помоћник је председника Гроцке, односно Пантелића.

Како год да буде, ови „демократски“ избори у табору напредњака у Гроцкој донели су то да постоји само један кандидат, који је одабран од стране повереника. Слабу подршку новом кандидату на место председника, ублажиће тако што ће гласање бити јавно, јер храбрости за тајно нема. Све у свему, у Гроцкој стање редовно.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар