Почетна » Зелено леви фронт, Не давимо Београд: Шапић ухваћен на делу: Оставка одмах

Зелено леви фронт, Не давимо Београд: Шапић ухваћен на делу: Оставка одмах

од Други Пишу
0 коментар

Зелено леви фронт, Не давимо Београд захтева да Александар Шапић одмах поднесе оставку или буде смењен са места градоначелника. Шапић и његови најближи сарадници ухваћени су на делу и снимљени док су нудили намештање тендера компанији Кенткарт.

“Београд није заслужио да га воде корумпирани насилници који крше закон буквално на сваком кораку. Шапић је плагирао докторат, нелегално озаконио објекат на Бежанијској коси, сакривао имовину у Трсту, насилно је и нелегално покушао да избуши Савски насип, а сада је ухваћен на делу док нуди намештање тендера. Александар Шапић мора одговарати за кршења закона и мора одмах бити смењен са места градоначелника” – изјавио је Добрица Веселиновић шеф одборничке групе Не давимо Београд.

Грађани Београда имају озбиљне проблеме који су за 10 година власти СНС-а само расли. Београд је један од најзагађенијих градова. Саобраћај је на ивици колапса, а уместо да улаже у метро који би помогао смањењу гужви, СНС ће милијарде потрошити како би удовољи инвеститорима који граде на његовој траси. Паркинг је немогуће наћи у граду, а канализацију нема трећина Београда. Реконструкције улица се изводе тако да чим се заврше радови, крећу поправке. Инвеститорски урбанизам једе наше паркове, културно наслеђе и јавне просторе. За то време градоначелник намешта тендере и гради дивље зграде.

Александар Шапић не сме ни дан дуже остати градоначелник. Београд заслужује много боље.

Можда ти се свиди

Оставите коментар