Почетна » Зелено-леви фронт: Власт злоупотребљава јавне фондове у политичке сврхе

Зелено-леви фронт: Власт злоупотребљава јавне фондове у политичке сврхе

Саопштење за јавност ОО Обреновац

од Жиг Инфо
0 коментар

Како се наводи у саопштењу, Зелено-леви фронт оштро осуђује наставак злоупотребе јавних фондова у Општинској управи Обреновца, на чијем је челу Српска напредна странка.

  • Наводни потез подршке младима у виду доделе ваучера за бесплатну матурску журку, финансирану из буџета општине, представља класичан чин манипулације и злоупотребе јавних фондова којима се покушава придобити наклоност младих бирача, користећи новац свих грађана. Недопустиво је да руководство СНС-а на овај начин злоупотребљава и младе и новац свих грађана у сврху политичке промоције. Јавни фондови су намењени унапређењу квалитета живота свих становника, а не као политички алат за придобијање гласова, наводи се у саопштењу ОО Обреновац.

Занемаривање кључних проблема

  • Општинска управа овим маркетиншким предизборним потезом занемарује кључне проблеме који директно утичу на здравље и сигурност наших младих суграђана. Загађење ваздуха узроковано фабриком Меита и Термоелектраном Никола Тесла (ТЕНТ) озбиљно угрожава здравље свих нас. Висока стопа криминалитета и несигурност на улицама Обреновца, услед честих обрачуна криминалних група, оставља наше младе у стању сталног страха и несигурности. Ови и многи други проблеми захтевају хитне и озбиљне мере, које Општинска управа занемарује.

Захтев Зелено-левог фронта

  • Зелено-леви фронт захтева хитно преусмеравање средстава на решавање стварних проблема наше заједнице: смањење загађења ваздуха, повећање безбедности на улицама и унапређење квалитета живота за све наше суграђане. Млади заслужују више од популистичких потеза – заслужују здраву и сигурну будућност.

Можда ти се свиди

Оставите коментар