Почетна » Зелено леви Фронт: Захтевамо одговорност за смену испектора Миленковића и Митића

Зелено леви Фронт: Захтевамо одговорност за смену испектора Миленковића и Митића

од Други Пишу
0 коментар

Смена инспектора Миленковића и Митића део је плана Српске напредне странке да своје високе функционере извуче из одговорности за случај Јовањица. У овом случају, та одговорност није само политичка, већ и правна, односно кривична, јер постаје све јасније да су Гашић и Вулин у најмању руку знали шта се у Јовањици дешава, ако нису и сами били непосредни учесници у овој криминалној организацији.

У току последњег заседања парламента, министар Гашић злоупотребио је скупштинску говорницу како би криминализовао инспекторе Митића и Миленковића, у чему му је подршку пружао Владимир Ђукановић који је посланичку функцију злоупотребио да јавно заступа интересе свог клијента, првооптуженог у предмету Јовањица.

Посланица Зелено-левог фронта Јелена Јеринић поставила је министру Гашићу неколико питања на која он до сада није одговорио. Између осталог, због чега је процена безбедности за ова два инспектора након што је пријављено да су им животи угрожени и да је припремљена њихова ликвидација, проглашена државном тајном и зашто је било потребно пуне две године да она буде израђена.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар