Почетна » Згадио им се лоповлук: Напредњаци смењују председника општине Сечањ?

Згадио им се лоповлук: Напредњаци смењују председника општине Сечањ?

од admin
0 коментар

Покрајински функционери Српске напредне странке беснели су претходних дана, након што су сазнали да је председник општине Сечањ, Предраг Милошевић звани Караси, према ревизорском извештају ненамески потрошио 57 одсто буџета те општине за 2015. годину и тиме постао неславни рекордер! Имајући у виду да СНС није спремна да јој се руши углед због бахатих појединаца, како редакција Космопола сазнаје, најозбиљније се размишља о смени Милошевића, пре него што на нанесе додатну штету репутацији странке чији је кадар.

Караси, који је променио чак шест различитих партија док није постао поносни власник чланске карте СНС, прославио се ранијих година пребацивањем вишемилионских износа на рачун своје приватне фирме, али и на предузећа блиских му људи за фиктивне и фантомске послове.

Шојић да се постиди: Општинским парама части родбину за измишљене послове!

Званични документи до којих је дошла редакција Космопола, а који су већ неколико дана предмет неверица и беса у покрајинској администрацији СНС, доказују да се Караси претходних година руководио стиховима оне народне “Пријатеље, браћо, кумови”, па није жалио општинске новце за “чашћавање” породично-пријатељско му окружења.

Занимљиво је да је Караси, рецимо, само прошле године искористио ванредну ситуацију да мимо поступка јавних набавки и без писаног уговора, додели 631 хиљаду динара приватним фирмама за услуге чишћење канала, које никада није извршене, а да у истом периоду и посто истој матрици прекрши закон о буџетском сисему доделивши чак 830 хиљада за фантомске услуге чишћења снега.

Због бројних махинација, Караси је међу мештанима стекао надимке “Шојић од Сечња” и “најкорумпиранији председник општине у Србији”, а питање је хоће ли му централа странке након сазнања до којих је дошла дозволити да и наредну годину дочека у тој фотељи.

15300619_10210028295837056_1312791295_n

Извор: Космопол

Можда ти се свиди

Оставите коментар